8.8.22

Αντιπρόεδρος στην Ιmmigratio (Ένωση Δικηγόρων Μεταναστευτικού Δικαίου) η κ. Ελένη Παπανικολάου.ΦΩΤΟ

Μια σπουδαία επιτυχία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, πέτυχε η δικηγόρος και διαμεσολαβήτρια της Κατερίνης κ. Ελένη Παπανικολάου, στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Δικηγόρων Μεταναστευτικού Δικαίου, με την επωνυμία ‘IMMIGRATIO’. Η ίδια σε ανάρτησή της ευχαριστεί τα μέλη του Δ.Σ. για την τιμητική εκλογή της στη θέση της Αντιπροέδρου:

"Ένα ευχαριστώ είναι λίγο στο ΔΣ της Ιmmigratio (Ένωση Δικηγόρων Μεταναστευτικού Δικαίου) που με τίμησε με την ψήφο εμπιστοσύνης στις πρόσφατες εκλογές ανάδειξης νέου ΔΣ περιόδου 2022-2024 όπου αναδείχθηκα Αντιπρόεδρος Β. Για πρώτη φορά εκλέχτηκε γυναίκα Αντιπρόεδρος, πρώτη φορά τόσο νεαρή, και πρώτη φορά το νεότερο μέλος της ένωσης(εγγραφή το 2021)! Ευχαριστώ όλα τα μέλη αλλά ιδιαίτερα τον Πρόεδρο μας και συνάδελφο Γιώργο Τσαούση ο οποίος οραματίζεται μία νέα Ένωση Νομικών για το Μεταναστευτικό Δίκαιο με υπευθυνότητα, συλλογικότητα, δημοκρατική λειτουργία και επιστημονική επάρκεια. Η ιδέα αυτή τελικά υλοποιείται με τη δημιουργία, ίδρυση και δραστηριοποίηση της ‘IMMIGRATIO’, της οποίας ο ίδιος είναι ιδρυτικό μέλος και μετέπειτα 5 φορές εκλεγμένος Πρόεδρός της, πρώτος μάλιστα  πάντοτε,  σε αριθμό ψήφων".

Το νέο ΔΣ της Immigratio Enomed, της Ένωσης που αριθμεί 204 νομικούς από όλη την Ελλάδα, εξειδικευμένους στο Μεταναστευτικό Δίκαιο, αποτελείται από τους :
Τσαούση Γεώργιο - Πρόεδρο,
Καραλίγκα Αναστάσιο - Α' Αντιπρόεδρο,
Παπανικολάου Ελένη Β' Αντιπρόεδρο
Πάργα Λεμονιά - Γενική Γραμματέα,
Προκοπίδου Μαρία - Ειδική Γραμματέα,
Τσαούση Αικατερίνη - Ταμία,
Θεοδώρου Θεοδώρα, Γκορτσελίδη Χρήστο, Χούλια Κωνσταντίνο - Μέλη.