9.8.22

Πιερία, τουρισμός – Ευχάριστη τουριστική έκρηξη, στο 90% – 95% η πληρότητα. (Στο 70% – 80% ο Σεπτέμβριος!)

Η Πιερία, συνδυάζει τόσο την παραλιακή της ζώνη όσο και το ορεινό της όγκο. Όπως δηλώνει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος...της Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης ήδη παρατηρείται μια ευχάριστη έκρηξη, από τις 15 Ιουλίου και έπειτα.

Τώρα τον Αύγουστο, «είμαστε στο 90% – 95% και έχουμε τουρίστες και από Βαλκάνια (Σέρβους, Βούλγαρους κτλ.), Πολωνούς, Ούγγρους, Γερμανούς, Άγγλους, Έλληνες από όλη την Ελλάδα αλλά και ομογενείς» αναφέρει ο κ. Βεϊδαμενίδης προσθέτοντας ότι αυτή η εικόνα διαρκεί έως τέλος του μήνα, με μια σχετική αραίωση από τις 25/8.

Σχετικά με την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας «ζητάνε καθημερινά δωμάτια, εάν δεν έχουν κάνει προκράτηση δύσκολα θα βρουν» επισημαίνοντας ωστόσο ότι εξερευνώντας τις μηχανές αναζήτησης καταλυμάτων στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες εύρεσης δωματίου. Η παραλιακή ζώνη, όπως αναφέρει, έχει την τιμητική της και πιο πιθανό είναι να βρεθεί δωμάτιο στον ορεινό όγκο του νομού, τουλάχιστον για αυτήν την ‘καυτή’ εβδομάδα του Αυγούστου.





Στο 70% – 80% ο Σεπτέμβριος

Και ο Σεπτέμβριος, τουλάχιστον για το πρώτο 15νθημερο έχει μια δυναμική στην Πιερία, της τάξεως του 70% – 80%. «Καιρού επιτρέποντος» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Βεϊδαμενίδης σχολιάζοντας το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή σου σχετικά με την πορεία της φετινής σεζόν.

«Μας δίνει ελπίδες για του χρόνου, δεν ξέρουμε όμως πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις σχετικά με την ενεργειακή κρίση και τις ανατιμήσεις» υπογραμμίζει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης.

Πληροφορίες από το...  GRTimes.gr