20.7.22

Ποιός δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ θα είναι δεύτερο στην Πιερία, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές;

Σε πολιτικό- αυτοδιοικητικό στέκι εξελίσσεται το νέο εστιατόριο "Φουφού" των επιχειρηματιών Ντούλα- Παπαθανασίου στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.
Σήμερα το πρωί ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Πιερίας Δημήτρης Λιόλιος αναπτύσσει τα επιχειρήματά του στους δικηγόρους Κώστα Καραφουλίδη και Νίκο Παπανικολάου για το πως το ΠΑΣΟΚ θα "χτυπήσει" τη δεύτερη θέση στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Πιερία. Υποστηρίζει ότι θα υπάρξουν δυο νέα ονόματα-έκπληξη στο ψηφοδέλτιο που θα κάνουν πάταγο (ένας πρώην δήμαρχος και μια διάσημη αθλήτρια). Στο διπλανό τραπέζι ο Blogger, συνεργάτης της Λευτεριάς, Απόστολος Λέινας, με τη Χριστίνα και τον Ηλία Τάπρα, ο οποίος γιορτάζει σήμερα και του ευχόμαστε χρόνια πολλά.
  
Μπορεί η εκλογολογία σε επίπεδο υποψηφίων ή των κομμάτων τους να "πήρε" παράταση στο μέλλον, στα πολιτικά στέκια όμως συνεχίζονται οι ζυμώσεις και οι ...αναλύσεις, από ανθρώπους που είναι κοντά στους πολίτες, μαζί με τους πολίτες, αφουγκράζονται τον παλμό και "βλέπουν" πίσω από τις λέξεις και τις εικόνες. Συνήθως δε, τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν!