28.6.22

Η συγγραφέας Γεωργία Κακαλοπούλου σχολιάζει με καυστικό τρόπο την επικαιρότητα

Ακολουθεί σεντόνι κι όποιος θέλει το διαβάζει.

Επιμένουν να μας περάσουν πως ο γιαλός είναι στραβός αλλά ξεκάθαρα πλέον η ανθρωπότητα αρμενίζει θεόστραβα...
Στην Αμερική, η ευνοούμενη οπλοκρατική κοινωνία προβαίνει σε απαγόρευση των αμβλώσεων στερώντας στις γυναίκες το δημοκρατικό δικαίωμα της διαχείρισης του ίδιου τους του σώματος και απαλλάσσοντας τες από το δίλλημα του να γεννήσουν ακόμη και την σπορά που προήλθε από βιασμό, ποτό ή οποιαδήποτε κουλή αιτία, ενώ την ίδια στιγμή η αγορά όπλων είναι ανεξέλεγκτη και απείρως 'ελεύθερη' με αποτέλεσμα την εκατόμβη παιδιών κι όχι μόνο, χάρη στην χρήση αυτών... των 'παιχνιδιών' από δολοφόνους και παράφρονες.
Γυναίκες άνθρωποι- Έμποροι όπλων τέρατα 0-1

Από την άλλη στο εκσυχρονισμένο Ελλαδιστάν οι γυναίκες πέφτουν νεκρές, σαν στάχυα που τα κόβει ο θεριστής με το δρεπάνι, στον βωμό της 'αγάπης' και του 'έρωτα' από τα χέρια του κάθε ψυχάκια , κιότη, ανέραστου και ανίκανου άρρενα και η ελληνική κοινωνία με τις θείτσες και τους θείτσους που θεωρούν εαυτούς απόγονους του Περικλή και του Σωκράτη, να παρακολουθούν ατάραχα, προβάλλοντας θεωρήματα του τύπου 'δεν ξέρουμε τί γίνεται στο σπίτι του καθενός' αντί να αρχίσουν να χρησιμοποιούν μεσαιωνικές τεχνικές τιμωρίας σε κάθε τέτοιο δολοφόνο για παραδειγματισμό.

Γυναίκες άνθρωποι- Άντρες τέρατα 0-1

Κρίση στην Ευρώπη από τον πόλεμο στην Ουκρανίτσα, την Ρουσλάνα που μας έβαλε να χορέψουμε wild dance επειδή την κάναμε ξαφνικά επίκεντρο με αποτέλεσμα, νιέτ στα σιτηρά, νιέτ στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, (μα ποια ήταν τελικά η Ουκρανία και όλη η άλλη Ευρώπη, αγρόν αγοράζει; Καμιά παραγωγή τελικά αλλού , τίποτε;) Νιετ και στην δημοκρατία... κι αυτό το τελευταίο το λέγω επειδή όταν η Κύπρος φλεγόταν κανείς Ευρω-παιος, δεν σήκωσε δακτυλάκι για την παράνομη κατοχή.

Συμφέροντα - Ισονομία 1-0

Πλακώθηκαν στο ξύλο κάτι παιδάκια σε τελετή βράβευσης μουσικής. Και αυτά ούτε παιδάκια ήταν, ούτε σχέση με την μουσική είχαν, όπως φαντάζομαι και η ίδια η τελετή. Κι ακόμη αφήνουμε τα κανονικά παιδιά να ακούν και να παρακολουθούν όλα αυτά τα σκουπίδια;

Τέχνη - Σκουπίδια 0-1

Κι εδώ πάμε στον Ερντογάν και το λάλημα του αιώνα. Καλοκαιράκι πάντα ξεσηκώνεται ο Μογγόλος (τον βοηθά ο καιρός) και τόλμησε τώρα να ονομάσει το ΑΙΓΑΙΟ τουρκεγαίον; Για να ταίσει σανό τα μογγολάκια που κάνουν ουρές για ένα ψωμί, πάει στα χώματα και τα νερά μας για να βρει γη και ύδωρ.

Ένας Λεωνίδας μας λείπει εδώ κι αιώνες.
Λογική - Πολιτική 0-1

Κι έμαθα πως σκότωσαν λέει ένα άγριο ζώο σε πάρκο επειδή κατάφερε να αποδράσει. Το ζώο τους πείραξε; Αντί να πιάσουν υπευθύνους, να αλλάξουν τις εγκαταστάσεις τους, να προσέχουν περισσότερο η εύκολη λύση ήταν η ευθανασία του άγριου ζώου;

Ανθρωπιά - Ανοησία 0-1

Θα έλεγα κι άλλα, όμως, βαρέθηκα.

Προσθέστε εσείς ό,τι θέλετε.
 Η ανάρτηση είναι ελεύθερη για όλους!
Καλημέρα είπα;

*** ΑΝΑΡΤΗΣΗ της συγγραφέως Γεωργίας Κακαλοπούλου στο προφίλ της στο facebook.