23.6.22

"ΓΟΡΓΟΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ". Κατερινιώτες εικαστικοί εκθέτουν έργα τους στη Θεσσαλονίκη, στον Κήπο των Γλυπτών-70 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου - γενέθλια ημέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον " Κήπο Των Γλυπτών" στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των εικαστικών της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, υπό την επιμέλεια της κ. Χρύσας Μπαρζόκα. Με θέμα τη ΓΟΡΓΟΝΑ οι εμπνευσμένοι εικαστικοί μας ταξιδεύουν στις θάλασσες του κόσμου, συναντώντας τον μύθο στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ των 40 περίπου εικαστικών συμμετείχαν και οι Πιεριείς ΕΡΜΙΝΑ ΣΥΝΩΠΙΔΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΟΖΑΣ οι οποίοι εκθέτουν τα έργα τους στο Γυάλινο της παραλιακής προς "τέρψιν οφθαλμών και ψυχής", των πολιτών που απολαμβάνουν τη βόλτα τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός κ. Καλαφάτης, ο βουλευτής κ Κούβελας,  ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δ. Καλαμαριάς κ. Θάνος Γιαννάκος,  η πρόεδρος του συλλόγου ΜΑΖΙ κ. Γωγούση και πλήθος κόσμου.
Ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, installation, Art perfomance, Video Art , collage, digital Art...με αντιπροσωπευτικά έργα τα οποία μπορείτε να δείτε στην έκθεση που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα.



ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ:
ΓΙΆΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΆΝΝΗΣ ΚΑΜΊΝΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΝΕΝΑΔΗ
ΒΙΟΛΕΤΑ ΓΑΖΕΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΩΓΟΥΣΗ
ΝΤΊΝΑ ΜΠΑΚΑΝΙΑΡΗ ΑΝΤΏΝΟΓΛΟΥ
ΜΑΡΊΑ ΜΠΟΖΙΑ
RINETTE JOSAFAT
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΤΟΥΔΗ
LAZARINI - ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΜΠΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΟΖΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ
ΤΑΝΙΑ ΣΤΈΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΤΣΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΔΑΝΑΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΠΙΤΖΑΝΗ
ΣΟΦΙΑ ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ
ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΙΤΣΙΟΣ
ΘΕΩΝΗ ΑΡΦΑΝΑΚΗ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΑΛΛΗ
ΦΙΛΑΡΕΤΗ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΓΕΡΑΚΗ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΤΙΝΙΩΤΗ
ΕΡΜΙΝΑ ΣΥΝΩΠΙΔΟΥ
ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΑΛΤΟΥΝΑ
KIRSIKKA SOUSTIEL
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΛΙΛΙΚΑ ΑΡΝΑΚΗ
ΚΑΤΙΦΕΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΟΡΤΗΣ
ΧΡΥΣΑ ΜΠΑΡΖΟΚΑ
Το project είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης & την Υποστήριξη της Αντιδήμαρχειας Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης΄


Αποκλειστικές φωτογραφίες για την ξενάγησή σας "με τον ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ".
Κυριάκο ευχαριστούμε!