14.6.22

Λαμπερή βάφτιση στο Λιτόχωρο ! ...Και το όνομα αυτής, ΕΥΓΕΝΙΑ !( 40 φωτογραφίες)


"Διαλέξαμε για εσένα την πιο όμορφη μέρα, το πιο γραφικό εκκλησάκι και το πιο ξεχωριστό όνομα..." έγραφε η πρόσκληση της βάφτισης της κόρης του Αλέξανδρου και της Ηλιάνας Βυτανιώτη, με το ...ευγενικό όνομα των νονών Μιχάλη και Ειρήνη Ψυχαράκη, να ακούγεται μπροστά στην κολυμβήθρα,  στις οικογένειες,  τους συγγενείς και τους φίλους!


Όλες οι λεπτομέρειες της βάπτισης, από τη διακόσμηση μέχρι τα βαφτιστικά ρούχα της νεοφώτιστης ήταν διαλεγμένα και επιλεγμένα με εξαιρετική επιμέλεια.
Η διακόσμηση ήταν λιτή, κομψή, ταιριαστή με το φυσικό περιβάλλον  και “έκλεψε” τις εντυπώσεις, καθώς όλα επικεντρώθηκαν σε girly αποχρώσεις του ροζ, με τις ανθοσυνθέσεις από τον αύλειο χώρο, μέσα στην εκκλησία,  μέχρι τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον ελαιώνα για το γεύμα που ακολούθησε, στις αντιθέσεις μεταξύ  των γήινων χρωμάτων και τις ροζ αποχρώσεις  "γένους θηλυκού" ! 
Οι προσκεκλημένοι από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού απόλαυσαν γεύμα στον εξωτερικό χώρο με τον Όλυμπο να δεσπόζει ανατολικά όσο το επέτρεπαν τα φορτωμένα με βροχή σύννεφα που όμως  πέρασαν, σεβάστηκαν τη χαρά κι έφυγαν μακριά!
 Η Παναγία νίκησε τον Δία και όλα πήγαν κατ΄ευχήν!


Ο παππούς, δικηγόρος Νίκος Παπανικολάου, συγκινημένος και περιχαρής, καμάρωνε μαζί με τη σύζυγό του και όλα του τα παιδιά, που με αφορμή το μυστήριο της βάφτισης προσπέρασαν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αντάμωσαν και όλοι μαζί χάρηκαν το ευτυχές γεγονός.
Στην τελετή παρευρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ του οποίου, η Αντιπεριφεριάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Δίου- Ολύμπου κ. Β. Γερολιόλιος, οι βουλευτές κ. Φ. Μπαραλιάκος και η κ. Άννα Μάνη.
Ήταν μια υπέρλαμπρη βάφτιση, ένα χαρμόσυνο γεγονός που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την πρόσκληση της μικρής Ευγενίας!









































Η ομάδα του OlymposVoice.blogspot.com εύχεται να τους ζήσει η νεοφώτιστη ΕΥΓΕΝΙΑ και να είναι υγιής και τυχερή στη ζωή που ανοίγεται μπροστά της...


 


 




Η Παναγιά του Ολύμπου, 
ένα πανέμορφο εξωκλήσι στις παρυφές του Ενιππέα,  άφησε έκπληκτους τους καλεσμένους με την αρχιτεκτονική, το διάκοσμο, το δέος  και κυρίως την ευλάβεια που εκπέμπει στον επισκέπτη ειδικά αυτών που πηγαίνανε  πρώτη φορά. 
Δείτε τις φωτογραφίες μας και θα κατανοήσετε τι ακριβώς εννοούμε...