1.6.22

"Σου γράφω γιατί υπάρχεις"... Φωτορεπορτάζ από τη βιβλιοπαρουσίαση της Νένας Μεϊμάρη -30 ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας, η παρουσίαση του βιβλίου της Νένας Μεϊμάρη, "Σου γράφω γιατί υπάρχεις" των εκδόσεων ΜΑΤΙ μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης. Η εκδήλωση ξεκίνησε υπό τους ήχους του σαξοφωνίστα Ιβάν Ναβροζίδη και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί και οι ομιλίες τόσο για τη ζωή όσο και το έργο του αείμνηστου Ιγνάτιου Μεϊμάρη

Πρόκειται για ένα βιβλίο, αληθινό και βγαλμένο από την ψυχή της συγγραφέως και συζύγου, ένα βιβλίο φόρος τιμής στο πρόσωπο του αγαπημένου της, για 42 χρόνια, συζύγου Ιγνάτιου Μεϊμάρη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του οικοδεσπότη, Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος εξήρε το έργο και την προσφορά του Ιγνάτιου, ενώ ο δήμαρχος Κατερίνης, κ. Κώστας Κουκοδήμος τόνισε την αλτρουιστική προσφορά προς την πόλη και τη δημοτική βιβλιοθήκη, αίθουσα της οποίας φέρει πλέον το όνομά του.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός της κ. Νένας Μεϊμάρη, που μοιράστηκε με το ακροατήριο την ιστορία του βιβλίου και την αγάπη προς τον αγαπημένο της σύζυγο. Στη συνέχεια μίλησαν η κ. Ματούλα Βελώνη, Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας, ο κ. Κυριάκος Προβατίδης, Εκδότης, Βιβλιοπωλείο ΜΑΤΙ, η κ. Χαρούλα Κωνσταντινίδου, Επίσημη μεταφράστρια – Διερμηνέας, η κ Σοφία Ελευθεριάδου, Φιλόλογος. Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Σμαρώ Γιαννούλη – Eκδότρια εφημερίδας, διαχειρίστρια του odelalis.gr.

Στο τέλος η κ. Νένα Μειμάρη συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε το καλαίσθητο βιβλίο της.


Αξίζει να σημειωθεί  ότι τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, για την αγορά 2 καινούργιων ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες του κοινού και των υπαλλήλων και μίας ομπρέλας για τους υπαίθριους χώρους...