24.5.22

«Tin Soldier»: Στη Θεσσαλονίκη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. 9 Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας δράσης στη ΧΑΝΘ !!!

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσετην έναρξη των γυρισμάτων και έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το κινηματογραφικό πρότζεκτ, το οποίο κατά 80% θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη και το υπόλοιπο 20% στη Δράμα. 
Πρόκειται για μια ταινία δράσης με πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα του hollywood, τον Robert De Niro ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πόλη μας και ξεκινάει γυρίσματα, τον Scott Eastwood, τον Jamie Foxx και πολλούς άλλους σταρ του Χόλιγουντ που θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για τις επόμενες 50 μέρες μέχρι και την 25η Ιουλίου. 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα πραγματοποιήσει γυρίσματα αποκλειστικά στη Θεσσαλονίκη.


Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Αποκλειστικές φωτογραφίες  από  τα γυρίσματα  στη ΧΑΝΘ  ... ΤΩΡΑ !!!!









Η ταινία αυτή έχει ύψος προϋπολογισμού 38 εκατομμύρια ευρώ και βέβαια γυρίσματα θα γίνουν στη ΧΑΝΘ, στο κέντρο της πόλης, στο φράγμα της Θέρμης, στην περιοχή της Χαλκηδόνας έξω από την Θεσσαλονίκη και στα στούντιο της Θέρμης.