27.3.22

Με ένα γκολ του Όγκμποε στο 94′ η ΑΕΛ πήρε νίκη 1-0 από τον Πιερικό. Ένταση μεταξύ Αλέξη Κούγια και Γιώργου Βαζάκα.

Με ένα γκολ του Όγκμποε στο 94′ η ΑΕΛ πήρε νίκη 1-0 από τον Πιερικό για την 26η αγωνιστική της Super League 2.
Οι Θεσσαλοί λυτρώθηκαν στο φινάλε, μετά από επεισοδιακό ματς, και συνεχίζουν να καταδιώκουν την πρωτοπόρο Βέροια στη μάχη της κορυφής.
Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από αρκετές εντάσεις με πιο χαρακτηριστική το περιστατικό ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Γιώργο Βαζάκα.
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ σχεδόν μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί έντονα για τις καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τον Βαζάκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το γκολ του Όγκμποε, ο Κούγιας ήθελε να μπει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει, αλλά τον συγκράτησαν, ενώ αποβλήθηκε ο φροντιστής της ΑΕΛ για διαμαρτυρίες.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (75′ Νίνο), Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Θ. Παπαγεωργίου (46′ Τσουμάνης), Κ. Παπαγεωργίου (75′ Γιάκος), Όγκμποε, Νικολιάς (46′ Γλυνός), Μαυριάς (53′ Μιλτιάδης).

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Μηλιώτης (60′ Χαντζάρας), Γιαλαμίδης (42′ λ.τ Κουκόλης), Κριμιτζάς, Ίτσιος (67′ Φωκαΐδης), Ζαφειράκης, Μπουόλι (60′ Μπουολί), Τόσκας, Εμπουελέ (60′ Κανούλας).