14.1.22

ΚΑΥΤευρΗ ΠΙπΕΡΙΑ....-3 ονόματα "παίζουν" για το δήμο ΔΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΥ στις επόμενες εκλογές κόντρα σε ένα δήμαρχο που "χτίζει" νέα θητεία...

"Κάνει έργο", απάντησε σε ερώτησή μας κουνώντας καταφατικά και αυθόρμητα το κεφάλι της δημότισσα του δημου Δίου Ολύμπου για τον νυν δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο. Το "κάνει έργο" μπορεί να μεταφραστεί από όσους γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στο δήμο, ποικιλοτρόπως, έχοντας βέβαια θετικό πρόσημο.

Από εκεί και πέρα, πέραν του Π.Κιάφα που δουλεύει ανοιχτά για να διεκδικήσει ξανά τη δημαρχεία, τρία νέα ονόματα "παίζουν" τελευταία στις κοινότητες των... Ελλήνων στους πρόποδες του Ολύμπου. Ο ένας πρώην αυτοδιοικητικός ,ο δεύτερος πρώην πολιτευτής ο τρίτος νυν αυτοδιοικητικός "θαλασσινός". Περισσότερα στοιχεία δε θα γράψουμε γιατί δε θα τους φωτογραφίσουμε αλλά θα τους φανερώσουμε!!!
Θα μπορούσε κανείς ακούγοντας τα ονόματα να κλείνει θετικά το κεφάλι του κυρίως για το θερμό ζήλο που έχουν να ασχολούνται με τα κοινά... Και οι τρεις όμως ως υποψήφιοι απλά θα βοηθήσουν τον Γερολιόλιο να κάνει πάρτυ!!!
Αλλά και ένας εκ των τριών να είναι υποψήφιος, θα πρέπει να δοθεί σκληρή μάχη για να αλλάξει τα δεδομένα. Όχι ότι στην πολιτική δε μπορούν να συμβούν ανατροπές της τελευταίας στιγμής, αλλά μιλάμε με βάση τα δεδομένα και τα ψηφουλάκια...μετρημένα ένα -ένα αυτό φαντάζει αδύνατο. Όχι όμως -ξαναλέμε- απίθανο. Γιατί υπάρχουν και άλλοι παράγοντες με ονοματεπώνυμο που τρίβουν τα χέρια τους στις εκλογές για να κάνουν την...πλάκα τους και τα παιχνίδια τους για να επιβεβαιώσουν τον "παραγοντικό" εγωισμό τους και να γελάνε από τον καναπέ τους!
Στις προηγούμενες εκλογές όλοι θα θυμάστε ότι η υποψηφιότητα Γερολιόλιου είχε μια δυναμική καθώς πήγαινε "τρένο" σφαίρα... Το ρεύμα του ήταν τόσο ηχηρό όπως και τα νερά του Ενιππέα μετά από καταιγίδα...
Ο Γερολιόλιος βεβαίως, με τον οποίο δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση ούτε έχουμε καν συστηθεί, (για όσους βιάζονται  να εξηγήσουν με σενάρια τα γραφόμενα) έκανε πρώτος την κίνηση "ματ" κλειδώνοντας δύο συνεργασίες με Μηλωνέρο (απέναντι στον έναν ενδιαφερόμενο) και Φαρμάκη, διευρύνοντας τη δεξαμενή των ψηφοφόρων του αλλά και ...εγκαθιδρύοντας μια δημοτική παράταξη ευρύτερης αποδοχής, δεξιάς μέν ανεξάρτητης δε...!

Βέβαια αναλύσεις υψηλού επιπέδου στα καφενεία βγάζουν ευφάνταστα σενάρια από αυτά που -μας- αρέσουν για να γίνεται κουβέντα.
 Γιατί συμμαχίες μπορούν να γίνουν πολλές, πολύχρωμες και πολυσυλλεκτικές, αλλά ας μην ξεχνάμε πως ψήφιζαν στο παρελθόν Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνας, Σκοτίνα, Νέα Έφεσος σε σχέση με το Λιτόχωρο,  τον Άγιο και τη Βροντού κ.α. 
Αν κάποιος δέσει αυτό το "γλυκό" μπορεί να κάνει την έκπληξη...
 Αν είσαι κοντοχωριανός ή και συγχωριανός, αστο, δεν... Δε μπορούμε να σκεφτούμε έτσι κάποια ανατροπή.... 
Κρατάμε όμως τη ρήση ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ για να είμαστε κατοχυρωμένοι!!!