19.12.21

«Στραβοπάτημα» για την ΑΕΛ στην Κατερίνη (γράφουν τα site της Λάρισας)

Χωρίς τους τρεις βαθμούς αναχώρησε από την Κατερίνη η ΑΕΛ που αντιμετώπισε τον Πιερικό για την 9η αγωνιστική της Super League 2. Οι βυσσινί του Ηλία Φυντάνη έμειναν στο 0-0 και σκαρφάλωσαν...
στους 13 βαθμούς.
Στο πρώτο μέρος οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες με την ΑΕΛ να απειλεί πρώτη με τον Γλυνό στις αρχές της αναμέτρησης με τον γκολκίπερ Γαλάνη να απομακρύνει με υπερένταση. 
Ο Πιερικός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και στο 35′ και στο 45′ απείλησε με τους Μπουόλι και Ζαφειράκη χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, όταν στο 57′ ο Εμπουσί δοκίμασε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. 
O Πιερικός συνέχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, βάζοντας δύσκολες «εξισώσεις» στον Ηλία Φυντάνη. 
Ο κορυφαίος για την ΑΕΛ, Θεοδωρόπουλος κράτησε σε ακόμη δύο περιπτώσεις το 0-0 στα σουτ των Ζαφειράκη και Μπουόλι στο 61′ και το 74′ αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης (93′ Μουρατίδης), Ζούρκος, Παντελιάδης, Μπουολί, Εμπουσί, Σουντάρ, Κριμιτζάς (72′ Καρανάτσιος), Χαρτσιάς, Ζαφειράκης (72′ Χαντζάρας), Ίτσιος.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ομάρ, Ηλιάδης, Θεολόγου, Ταχάρ (77′ Γκοτζαμανίδης), Γαρουφαλιάς, Γλυνός (62′ Μαυριάς), Ακούνια, Μπαντιμπαγκά (77′ Κούστα), Όγκμποε.


Πηγή: regista.gr