30.12.21

ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ στους καπνοπαραγωγούς αλλά μετά τις 15 Φεβρουαρίου 2022 επιμένει ο Γιάννης Τσιμπονίδης..!

Οι δημοσιογράφοι και όσοι ασχολούνται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, γράφουν και αγροτικά θέματα. Ο Γιάννης Τσιμπονίδης όμως κάνει 40 χρόνια ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ κι έχει τις γνωριμίες, τις πηγές του και τα αποκλειστικά του θέματα. Μόνο κακεντρεχής δε θα του το αναγνωρίσει...Το παρακάτω θέμα που αναδημοσιεύουμε από το μπλογκ του το είχαμε παρουσιάσει στην πρώτη του δημοσίευση. Τώρα ήρθε η επιβεβαίωση και μάλιστα δια στόματος και ντόπιου κυβερνητικού βουλευτή...! Ο Τσιμπονίδης όμως επιμένει σε συγκεκριμένη ημερομηνία... Δείτε το θέμα του: 
 
Με το όπλο… παρά πόδας περιμένουν οι αγρότες ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ 90 ΕΥΡΩ/ΣΤΡΕΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Και να λοιπόν που για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκα στις εκτιμήσεις που είχα κάνει, αναφορικά με την πληρωμή της ενίσχυσης των 90 Ευρώ/στρέμμα που περιμένουν να εισπράξουν και οι καπνοπαραγωγοί της Πιερίας, μαζί με τους συναδέλφους τους από όλην την χώρα, για την καλλιεργητική περίοδο του 2020(βάσει των δηλώσεων ΟΣΔΕ του 2020, που είχαν υποβάλλει) . Υπενθυμίζω ότι υπήρχε, μια μάλλον… εσφαλμένη πληροφόρηση, πως τα χρήματα αυτά θα αποδίδονταν στους δικαιούχους καπνοπαραγωγούς μας πριν από τις γιορτές, κάτι που δυστυχώς και δεν έγινε όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι μας και σίγουρα θα ανακούφιζε οικονομικά αρκετούς αγρότες που απέμειναν στην καλλιέργεια του καπνού.

Έτσι λοιπόν θα κάνετε λίγο ακόμη υπομονή, φίλες και φίλοι δικαιούχοι καπνοπαραγωγοί της Πιερίας, που δικαιολογημένα με έχετε καθημερινά βομβαρδίσει με τηλεφωνήματά σας, και κάπου μετά τις 15 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η όλη διαδικασία, εκτός απροόπτου, επαναλαμβάνω και μακάρι να συμβεί αυτό νωρίτερα από την ημερομηνία αυτή, όπως δημόσια υποστήριξαν θεσμοί εκπρόσωποι της Πιερίας!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ