10.9.21

Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ: "ελπίδα και αισιοδοξία γενάται για ένα καλύτερο μέλλον".

Αυτή την εποχή ζούμε πολλά και πρωτόγνωρα πράγματα. Ενα απ' αυτά όμως που ζήσαμε αυτό το καλοκαίρι, ηταν η σύσταση και η δράση εθελοντικής ομαδας στο Δήμο Κατερίνης με έναν άκρως ευγενή σκοπό.
Οταν υπάρχει τέτοια συμμετοχή συμπολιτών μας για εθελοντική προσφορά, μόνο ελπίδα και αισιοδοξία γενάται για ένα καλύτερο μέλλον.
Η εθελοντική ομάδα του Δήμου Κατερίνης για τα Seatrac δημιουργήθηκε με στόχο την αδιάκοπη πρόσβαση των ΑμεΑ στις ακτές του Δήμου Κατερίνης και την ενημέρωση όλων. Σε διάστημα ενός μήνα, 60 άνθρωποι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ενημερώθηκαν για την λειτουργία και τις ιδιαιτερότητες των εγκαταστάσεων και προσέφεραν εθελοντικά την υπηρεσία τους σε 3ωρες βάρδιες δίπλα στα Seatrac, απομακρύνοντας φύκια, βοηθώντας τους συμπολίτες αλλά και επισκέπτες ΑμεΑ να χρησιμοποιήσουν το αμαξίδιο του Seatrac και ενημερώνοντας τους λουόμενους για την χρησιμότητα και την αξία τους.





Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσφέρθηκαν, όπως και στην αγαπητή Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Μαρία Τερζίδου για την πρωτοβουλία και την οργάνωση της δράσης.
Εμείς στον Δήμο Κατερίνης πιστεύουμε στον εθελοντισμό, τον στηρίζουμε και είναι βέβαιον πως θα ακολουθήσουν πολλές και διάφορες αντίστοιχες δράσεις επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

* Ανάρτηση του ΑΝ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ