11.9.21

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Η Βουλευτής Άννα Μάνη, συμμετείχε σε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφτηκε την Πιερία, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στο κλιμάκιο συμμετείχαν...επίσης οι Βουλευτές Λάρισας Χρήστος Κέλλας, Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος και Σάββας Χιονίδης, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Πιερίας Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, η Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου καθώς και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ελευθέριος Μωυσιάδης.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε το Σύλλογο ΑμεΑ Πιερίας, το Σύλλογο Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ, την εταιρία «Ηλεκτρονική Χαραλαμπίδης Α.Ε.», ενώ πραγματοποίησε και συνάντηση με στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση δε με την Αντιπεριφερειάρχη κα. Σοφία Μαυρίδου, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων, οι οποίοι έθεσαν τα ζητήματα των κλάδων τους, αλλά επιβεβαίωσαν και τη στήριξη που είχαν από την Κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το κλιμάκιο πραγματοποίησε επίσης επίσκεψη στο Δημαρχείο Κατερίνης, όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων, μεταξύ άλλων, τέθηκαν ζητήματα που άπτονται του τομέα της γεωργίας και του τουρισμού, της οικονομίας ευρύτερα, αλλά και άλλα τοπικά ζητήματα.