9.2.21

Εθιμοτυπική επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ.Κατερίνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ.Κατερίνης πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Σοφία Μαυρίδου.

Η επίσκεψή της έγινε με την παρουσία του Αντιδημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Τσιαλού, της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνης, Ασημίνας Πούλιου, της Προϊσταμένης του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Ισότητας των Φύλων Δ.Κατερίνης, Αναστασίας Νταντάμη, καθώς επίσης και στελεχών του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ.Κατερίνης.



Κατά την επίσκεψή της η κ. Μαυρίδου, τα αρμόδια στελέχη της Δημοτικής Αρχής Κατερίνης καθώς και τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη για το έργο που με επιτυχία πραγματοποιείται εκεί. Μετά από την ενημέρωση που της έγινε, η Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τη συμπαράστασή της στη Δομή που λειτουργεί ο Δ.Κατερίνης και δήλωσε έτοιμη για κοινές δράσεις, μεταξύ Αντιπεριφέρειας Πιερίας και Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων.