16.11.20

Κώστας Κουκοδήμος: Προτεραιότητά μας η συμβολή στην εξωστρέφεια – ανάπτυξη των επιχειρήσεων του τόπου

Άρθρο του Δημάρχου Κατερίνης για το Επιχειρείν
Φίλες και φίλοι,
Μπορεί φέτος να ματαιώθηκε λόγω της υγειονομικής κρίσης, η διεξαγωγή...της 11ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, ωστόσο στον Δήμο Κατερίνης η προσπάθειά μας να συμβάλλουμε ουσιαστικά, με τα μέσα που διαθέτουμε στην υποστήριξη του επιχειρείν είναι καθημερινή και αδιάλειπτη.
Παράλληλα, επιδίωξή μας είναι να καλλιεργήσουμε με τους θεσμούς και τους παραγωγικούς φορείς του τόπου, τη συναντίληψη για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Κατερίνη και την ευρύτερη περιοχή, συγκροτώντας μία δημιουργική συμμαχία για την εξωστρέφεια και ανάπτυξη των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Ο Πολιτισμός και ο Τουρισμός, η Εκπαίδευση και η Καινοτομία είναι εφικτοί στόχοι και κινητήριες δυνάμεις που μπορούν να δώσουν πνοή στη σημερινή δύσκολη για όλους οικονομική συγκυρία. Μέσα μάλιστα από την προώθηση της διαρκούς και συστηματικής συνεργασίας του Δήμου μας με τους κύριους παραγωγικούς φορείς για θέματα οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας, θέσαμε ήδη βασικούς άξονες της συνεργασίας αυτής, με επίκεντρο θέματα αστικών αναπλάσεων και παρεμβάσεων, περιβάλλοντος και πρασίνου, αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου, διευκόλυνσης του επιχειρείν και θέματα καθημερινότητας εν γένει.

Στον Δήμο Κατερίνης, με κοινωνική υπευθυνότητα, με έμπρακτο ενδιαφέρον, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν πολλαπλά οφέλη για την πόλη, τους κατοίκους της, ενώ ταυτόχρονα κάνουν πράξη την Ελλάδα της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.

Κώστας Κουκοδήμος
Δήμαρχος Κατερίνης