22.10.20

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Η ώρα της φυλάκισης. Είτε παρουσιαστούν από μόνοι τους, είτε συλληφθούν, θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ και τις φυλακές

Όλη η ηγετική ομάδα της Χρυσής οδηγείται στη φυλακή. 
Μετά την ολοκλήρωση του δικαστικού μέρους στο Εφετείο, ήρθε η ώρα για τους καταδικασθέντες της εγκληματικής οργάνωσης που η ποινή τους δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών. Όσοι δεν παραδοθούν αυτοβούλως, θα συλληφθούν.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, είτε παρουσιαστούν από μόνοι τους, είτε συλληφθούν, θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ και από εκεί θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.
Έχουν παραδοθεί σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιώργος Πατέλης, ο Γιώργος Γερμενής, ο Ιωάννης Καζαντζόγλου και ο Γιώργος Τσακανίκας, ενώ ο Χρήστος Στεργιόπουλος προσήλθε στον Άρειο Πάγο για να παραδοθεί. μετά την καταδικαστική σε βάρος τους απόφαση, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Συνολικά οδηγούνται στη φυλακή 38 από τους 50 καταδικασθέντες.

Οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής που θα οδηγηθούν στη φυλακή: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ως διευθυντική ομάδα.

Επίσης, οι: Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της οργάνωσης.

Στη φυλακή οδηγούνται επίσης 14 συνεργοί του Γιώργου Ρουπακιά, καθώς και οι δύο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής.

Όσον αφορά την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, θυμίζουμε τις ποινές:
Νίκος Μιχαλολιάκος: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες
Iωάννης Λαγός: 13 έτη κάθειρξη και 8 μήνες
Ηλίας Κασιδιάρης: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες
Γιώργος Γερμενής: 13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες
Χρήστος Παππάς: 13 έτη κάθειρξη και 3 μήνες
Ηλίας Παναγιώταρος: 13 έτη κάθειρξη
Αρτέμης Ματθαιόπουλος: 10 έτη κάθειρξη



https://www.newsbreak.gr/dikaiosyni/138703/i-ora-tis-fylakisis-gia-ta-stelechi-tis-egklimatikis-organosis-poioi-paradothikan-video/