4.9.20

Oι Έλληνες θα νικήσουν. Είναι η θέληση του Αλλάχ, λένε ο Μωάμεθ και το Κοράνι. Θάνος Παπαδόπουλος

Εχει πλάκα αυτός ο Τούρκος σουλτάνος, που παριστάνει τον καλό μουσουλμάνο, ενώ δεν έχει διαβάσει το Κοράνι, που αποκάλυψε ο άγγελος Γαβριήλ στον Μωάμεθ (ή μήπως το έχει διαβάσει και το κρύβει από τους συμπατριώτες του;). Ιδού τι λέει το Κοράνι που αγνοεί ο σερίφης Ερντογάν:
«Στο όνομα του Θεού, του Σπλαχνικού, του Ελεήμονα.Αλίφ λαμ μιμ. Οι Έλληνες νικήθηκαν σε μια γειτονική χώρα. Αλλά σε λίγα χρόνια, αυτοί οι ίδιοι θα νικήσουν: τέτοια είναι η θέληση του Αλλάχ στο παρελθόν και στο μέλλον.Αυτή τη μέρα οι πιστοί θα χαρούν τη βοήθεια του Αλλάχ. Αυτός δίνει νίκη σε όποιον Αυτός θέλει. Αυτός είναι ο Μεγαλοδύναμος, ο Ελεήμονας.Αυτή είναι η υπόσχεση του Αλλάχ, δεν θα παραβεί Αυτός την υπόσχεσή του. Και όμως, πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό». (Surah XXX 1-5).
Για σένα τα λέει αυτά το Κοράνι, έρημε. Τα διάβασες ή δεν τα διάβασες; Το λέει καθαρά: «Οι Έλληνες θα νικήσουν και στο μέλλον». Γιατί τα βάζεις, λοιπόν, με τους Έλληνες; Σε τρώει το κεφάλι σου; Δεν βλέπεις ότι δεν σε υποστηρίζει κανείς στα νταηλίκια σου; 
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ έβγαλε ανακοίνωση που λέει να ξεκουμπιστείς από την ελληνική και την κυπριακή ΑΟΖ. Και ο φίλος σου ο Τραμπ, που κάνετε μαζί δουλειές στην Τουρκία και έχει πύργο στην Κωνσταντινούπολη, δεν έβγαλε τσιμουδιά. Ακόμη και οι φίλοι σου οι Άγγλοι, που μέχρι χθες σε υποστήριζαν
, τώρα σε φτύσανε κανονικά. Διάβασες τα νέα στους Times και στον Guardian; Ή δεν σου δίνουν εφημερίδες για να μην πέσεις σε κατάθλιψη; Έχεις πάντως σύμμαχο το εμιράτο του Κατάρ. Τους Ρώσους πάντως μην τους εμπιστεύεσαι. Ο Πούτιν αν τον βλάψεις θα σου πατήσει το κεφάλι με το τακούνι του. Είδες τι σου έκανε στο Ιντλίπ; Γης Μαδιάμ. Επίσης, σε υποστηρίζει και ο ISIS! Αλήθεια, στη Λιβύη ποια χώρα σ΄ την έκανε καλοκαιρινή τη βάση των πυραύλων; Έμαθες τίποτα, ή όποιος προλαβαίνει σου την χώνει; Αλλά ποιος να σε υποστηρίξει όταν δεν έχεις υπογράψει το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και βγάζεις δικές σου θεωρίες ότι τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα;

1) Λες η Κύπρος, η Ρόδος, η Κρήτη, το Καστελόριζο κλπ. Ότι δεν έχουν υφαλοκρηπίδα. Οπότε, υφαλοκρηπίδα δεν έχουν (ούτε) η Μάλτα, η Σικελία, η Σαρδηνία, η Κορσική, οι Βαλεαρίδες Νήσοι και οι «καταραμένοι» Νήσοι των Αζορών. Δηλαδή, τώρα που ανακάλυψες ότι υπάρχει Μάλτα θέλεις και την υφαλοκρηπίδα της Μάλτας και της Κορσικής; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ναπολέοντα!

2) Πάμε παρακάτω. Αν τα νησιά δεν έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα, ούτε η Βρετανία, ούτε η Ιρλανδία, ούτε η Ισλανδία, ούτε η Γροιλανδία έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα. Δηλαδή διεκδικείς και την ΑΟΖ της Γροιλανδίας στον Βόρειο Πόλο; Μέχρι εκεί έχεις φτάσει, βρε κουτοπόνηρε Ασιάτη; Εντάξει. Γι΄ αυτό δεν μιλάω για την ΑΟΖ της Κούβας, της Αϊτής, της Τζαμάικα και των Φώκλαντ.


3) Με τα δικάσου μυαλά, Ερντογάν, δεν έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ (ούτε) η Μαδαγασκάρη, η Κεϋλάνη, η Σιγκαπούρη και ο Άγιος Μαυρίκιος. Και φυσικά, ούτε η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες, η Ιαπωνία και η Νέα Ζηλανδία, ούτε όμως και η Γη του Πυρός.

4) Δυστυχώς, φίλοι μου Αυστραλοί, έχω άσχημα νέα για εσάς. Ο μεμέτης δεν αναγνωρίζει ούτε στην Αυστραλία ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα. Η υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας φτάνει έως το Νότιο Πόλο, Ερντογάν, έτσι; Αφεριμ. Φυσικά δεν μιλάμε για υφαλοκρηπίδα στην Πολυνησία, Μελανησία, Μικρονησία, όπως και στα νησιά Παλάου, Ναούρου, Βανουάτου, Τοκελάου, Νέα Καληδονία και Νήσο του Πάσχα κλπ.

Κατάλαβες τι έχεις κάνει Ερντογάν με τη θεωρία σου ότι τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα; Έβαλες τις βάσεις για να ξεκινήσουν στη Γη χίλιοι πόλεμοι. Όλοι θα πολεμούν με όλους. Ούτε συμμαχίες θα υπάρχουν που να συγκρατούν τα κράτη, ούτε συμφωνίες. Θα δημιουργήσεις χάος στον Κόσμο από μια βλακεία. Μη χειρότερα!

Ώστε θες να αναστήσεις την Οθωμανική Αυτοκρατορία, ε; Και να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη; Για να δούμε, λοιπόν, τα σύνορα της αυτοκρατορίας σου. Αρχίζει, είπες, από την Αδριατική Θάλασσα (Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Κόσσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Ν.Α. Βουλγαρία, Δυτική Θράκη). Περνάνε από την Υπερκαυκασία (Αρμενία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν και τα ρέστα). Περνάνε από την Περσία (δηλαδή περιλαμβάνουν Λίβανο, Συρία, Ιράκ, Υπεριορδανία, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Σ. Αραβία, Εμιράτα, Ομάν, Υεμένη. Μετά, πατάς την Αφρική (δηλαδή Αίγυπτο, Σουδάν, Λιβύη, Τυνησία, Αλγερία, Μαρόκο). Η «Γαλάζια Πατρίδα» που συμπληρώνει τη νέα οθωμανική αυτοκρατορία περιλαμβάνει βέβαια Κύπρο, Μάλτα, Σικελία, Ν. Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία. Δεν φαντάζομαι να άφησα τίποτα απ΄ έξω!
Αλλά, ρε μπουνταλά Ταγίπ, οι Οθωμανοί ήρθαν από τις στέπες της Κεντρικής Ασίας όπου θάλασσα δεν είχαν δει ούτε στο όνειρό τους – ούτε ήξεραν τι είναι.. Όταν φτάσανε λοιπόν στις ακτές της Προποντίδας είδαν τη θάλασσα και είπαν «ορέ, τι πολύ νερό είναι αυτό;» Και πήγανε να ποτίσουν τα άλογά τους και να γεμίσουν τ΄ ασκιά τους με αλμυρό νερό! Αργότερα που κατάλαβαν τι είναι θάλασσα, για να κάνουν στόλο, φώναξαν έναν ρεΐση, τον πειρατή Μπαρμπαρόσα από την Αλγερία και από την Αλγερία και τον κάνανε ναύαρχο (Καπουδάν Πασά).
Κι αργότερα, όταν θέλανε να κάνουν απόβαση στην Πελοπόνησο, που φούντωσε η Επανάσταση, φωνάξανε τον Ιμπραήμ με τον στόλο του από την Αίγυπτο. Κι όταν κάποτε αποκτήσανε στόλο, χάσανε τη Μάλτα (Μάλτα γιοκ είπε Πασάς). Τι «Γαλάζια Πατρίδα», λοιπόν, μου τσαμπουνάς; Επειδή βρήκατε τη Μάλτα, επιτέλους, θέλετε να την κάνετε και σύνορα της θαλάσσιας νεοι-οθωμανικής αυτοκρατορίας; Ας γελάσω αύριο: χα,χα,χα!

Κι όταν είδες ότι οι Ευρωπαίοι μυρίστηκαν τα φτηνιάρικα κόλπα σου, καημένε Ερντογάν, έβαλες μπροστά τη «μηχανή» με την Αγία Σοφία. Η Αγιά Σοφιά, είπες, είναι ιδιοκτησία του Μωάμεθ Β΄ που την κατέκτησε και άρα και δική σου που τον κληρονόμησες ύστερα από έξι αιώνες. Κατ΄αρχάς,
ο Μωάμεθ που κατέκτησε την Κωνσταντινούπολη ήταν Οθωμανός και εσύ είσαι Τούρκος. Την οθωμανική αυτοκρατορία τη διέλυσε ο Κεμάλ Ατατούρκ, που ίδρυσε τη σύγχρονη Τουρκία κι έκανε μνημείο την Αγία Σοφία. Εσύ, λοιπόν, τι θέλεις τώρα, να αναστήσεις την οθωμανική αυτοκρατορία και άρχισες από την Αγία Σοφία;

Ύστερα, ρε σαχλαμάρα, οι άνθρωποι κατακτούν πόλεις, παλάτια, δρόμους, μέγαρα, σπίτια και παραέξω χωράφια, αποθήκες, στάβλους, ζώα κλπ. Μπορεί, ρε, ένας άνθρωπος να κατακτήσει το σπίτι του Θεού, όπως και να τον λένε αυτόν: Θεό, Γιαχβέ, Αλλάχ; Ο Θεός είναι ένας λέει το Κοράνι και αναφέρει τον Αλλάχ να σώζει τον Ισαάκ από τη θυσία του Αβραάμ και να ονομάζει τον Χριστό απόστολο και τη μητέρα του Μαρία ως αγία. Λοιπόν, εσύ τώρα τι έκανες; Έκλεψες το σπίτι, που στους Χριστιανούς ονομάζεται Θεός και το έδωσες στον Αλλάχ των Μωαμεθανών. Καιθ νομίζεις ότι τον ξεγέλασες για να σε προσέχει. Αλλάχ Ακμπάρ λέει το Κοράνι. Και τα βλέπει και τα ξέρει όλα. Και ξέρει όλτι εσύ του έκλεψες το σπίτι του για να του το δώσεις πίσω ωσ δώρο. Φτου σου, να χαθείς μασκαρά. Θαρρείς πως ο Αλλάχ δεν κατάλαβε ούτε την κλεψιά, ούτε την απάτη; Ρε Ταγίπ, μασκαρά< αν ήθελες να δώσεις πολυτελές τζαμί στον Αλλάχ, γιατί δεν του έχτιζες ένα πιο μεγάλο και πιο λαμπρό από την Αγία Σοφία, μόνο πήγες κι έχτισες παλάτι για τα μούτρα σου που μοιάζουν με χαλασμένο αυγό. Θαρρείς, δηλαδή, ότι ξεγέλασες τον Αλλάχ! Μαύρο φίδι που σ΄ έφαγε.

Άκου να δεις, Ερντογάν, εγώ είμαι άθεος, αλλά σέβομαι όλους τους Θεούς – και τον Γιαχβέ και τον Θεό και τον Αλλάχ και δεν κλέβω τα τεμένη τους είτε τζαμί το λένε, είτε ναό, είτε συναγωγή. Αλλά εσύ είσαι πιο άπιστο σκυλί κι από εμένα και θα ΄χεις άσχημο τέλος, επειδή προσβάλλεις τον Αλλάχ.
------------------------------------------------------------------------------------------------
* Ο Θάνος Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας


https://www.protothema.gr/blogs/thanos-papadopoylos/article/1040915/oi-ellines-tha-nikisoun-einai-i-thelisi-tou-allah-lene-o-moameth-kai-to-korani/