25.7.20

«Θερμό επεισόδιο» στο προεδρικό μεταξύ Βελόπουλου και Γιάννας Αγγελοπούλου

Από τα ενδιαφέροντα περιστατικά που δεν τα δείχνουν οι κάμερες.
Εντύπωση προκάλεσε στους...

παρευρισκόμενους η αιφνίδια συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με την πρόεδρο της επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου. Συνάντηση που παρέπεμπε περισσότερο σε «ενέδρα», την οποία είχε «στήσει« η κυρία Αγγελοπούλου στον γνωστό πολιτικό αρχηγό, αφού όπως αποδείχτηκε από τον διάλογο, παρά τις εκκλήσεις της για συνάντηση μαζί του, ο τελευταίος της έκλεινε την πόρτα.


Ο Κυριάκος Βελόπουλος όποιος έχει ασκήσει σκληρότατη κριτική στα πεπραγμένα της αμφιλεγόμενής αυτής επιτροπής που έχει αναλάβει τον εορτασμό των 200 χρονών από την εθνεγερσία, κατευθυνόταν στο κιόσκι όπου θα γινόταν η συνάντηση μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και εκεί είδε την πρόεδρο του Ελλάδα 2021 να τον περιμένει και να τον πλησιάζει αμέσως.

« Πρόεδρε, θέλω να με δεχτείς. Θέλω να συναντηθούμε. Πρέπει να με δεχτείς έστω και για λίγο. Έστω και για μια φορά». Φέρεται να είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Κυριάκο Βελόπουλο. «Γιατί δεν με δέχεσαι;» συμπλήρωσε. Ο Κυριάκος Βελόπουλος αντί απάντησης, προτίμησε να της ρίξει ένα παγωμένο βλέμμα, που όπως μας είπαν οι παρευρισκόμενοι, τα έλεγε όλα. Μάλλον αυτή η συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου συνειδητοποίησε πως υπάρχουν και πολιτικοί που λένε και κανένα όχι. Ακόμα και στην Γιάννα Αγγελοπούλου.