22.5.20

Διώξτε τα λαμόγια από τα νησιά μας – ΜΚΟ διχοτομεί τη Λέσβο

Αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο. Θα επιτραπεί η παρουσία τους στο νησί της Λέσβου;
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η ανθελληνική δραστηριότητα δεκάδων ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται ανεξέλεγκτα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, υποκαθιστώντας το ελληνικό κράτος. Παρόλο που ακούσαμε υποσχέσεις για έλεγχο της κατάστασης, οι θύλακες της τουρκικής προπαγάνδας στα νησιά του Βορείου Αιγαίου συνεχίζουν μέσα σε πακτωλό εκατομμυρίων το έργο τους, ελέγχοντας πλήρως τις μάζες των εισβολέων στα ΚΥΤ.Σε ανάρτηση της η ΜΚΟ Moria Awareness Team κάνει λόγο για ελληνική πλευρά του νησιού της Λέσβου αναφερόμενη στα μέτρα για το κορονοϊό. Τα καρκινώματα του διεθνισμού , που λειτουργούν βάση σχεδίου που ενορχηστρώνει η συμμορία του ΟΗΕ και της Ύπατης Αρμοστείας και εξυπηρετούν την δημιουργία καθεστώτος αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο προσπαθούν να μεθοδεύσουν μια διχοτόμηση των νησιών μας . Θεωρούν ότι η πλευρά που βρίσκονται χιλιάδες παράνομοι εισβολείς δεν είναι ελληνικό έδαφος αλλά μια ουδέτερη ζώνη. Η αναφορά που γίνεται στο κείμενο που ανάρτησε στο επίσημο προφίλ της η συγκεκριμένη ΜΚΟ είναι ξεκάθαρη:

«Από την πρώτη μέρα που εμείς από το MCAT στο όνομα του Μάιο και άλλοι πρόσφυγες καλωσορίσαμε τα μέτρα αποκλεισμού της ελληνικής κυβέρνησης, γιατί αυτό μας προστάτεψε από την Κορόνα στην ελληνική πλευρά του νησιού Μέχρι και αφίσες βάλαμε με αυτό το μήνυμα στην κατασκήνωση και φτιάξαμε και βίντεο μηνύματα.»

Σε άλλη ανάρτηση της προχθεσινή η ΜΚΟ καταφέρεται υποτιμητικά και απαξιωτικά κατά των Ελλήνων με αφορμή το θέμα της ανακύκλωσης πλαστικών υλών,θεωρώντας ότι οι λαθροεισβολείς έχουν μεγαλύτερη κουλτούρα από τον ελληνικό πληθυσμό.

«Τώρα εμείς στο στρατόπεδο ήδη φροντίζουμε περισσότερο για την ανακύκλωση πλαστικού από τους περισσότερους Έλληνες στη Μυτιλήνη » , γράφουν στις 20 Μαίου.

https://www.otavoice.gr/roi-eidiseon-geniki/2020/05/diokste-ta-lamogia-apo-ta-nisia-mas-mko-dixotomei-ti-lesvo/