20.12.19

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΣΤΟ ΔΙΕΚ Β. Ν. ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ στην Κατερίνη. (35 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του πραγματοποίησε το ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτών Γενικής Νοσηλείας, οργανώνοντας παράλληλα φιλανθρωπικό Μπαζάρ για
ενίσχυση του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ.
Ο «Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

είναι ένας ανεξάρτητος φιλανθρωπικός φορέας, με έδρα την Κατερίνη, που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1994 και διοικείται από άτομα που μεγάλωσαν στο Ορφανοτροφείο Κατερίνης, τη δεκαετία του 1950. Υπάρχει και γραφείο στις ΗΠΑ με υπεύθυνη κυρία που υιοθετήθηκε από το Ορφανοτροφείο Κατερίνης το 1959.
Από την ίδρυσή του, ο «BENΙΑMIN» έχει συμπαρασταθεί σε περισσότερα από 1000 παιδιά.
Οι καταρτιζόμενοι και των τεσσάρων εξαμήνων συμμετείχαν στη γιορτή και στο μπαζάρ, με πνεύμα αλληλεγγύης, αντάλλαξαν ευχές και δώρα στον αύλειο χώρο, καθώς ο καιρός ευνοούσε. Μετά  την εκδήλωση ο "ΒΕΝΙΑΜΙΝ" έγραψε σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του.
"Ευχαριστούμε θερμά το τμήμα Νοσηλευτικής του Δημοσίου ΙΕΚ Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα, τον κ. Θεοχάρη Μπικηρόπουλο, τις κυρίες Φωτεινή Μπαλαούρα, Ελένη Γκουνταμάνη, Κατερίνα Μαρβάκη και Ειρήνη Μυρωτή καθώς και την εθελόντρια του ΒΕΝΙΑΜΙΝ κα. Γιωτα Καραδουκα που βοηθούν ενεργά τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ μέσω διάφορων ενεργειών και εκδηλώσεών τους!"