22.11.19

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ -Πέλεκας- ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...ΦΩΤΟ

Ο Σύλλογος της Πρωτοβουλίας του Πέλεκα έχει πια τον δικό χώρο.Έχει θέα υπέροχη, δίπλα στο ποτάμι,εκεί που οι περιπατητές απολαμβάνουν την ομορφιά του τοπίου.Όσοι
ήμασταν εκεί χθες, για να στηρίξουμε τις προσπάθειες του Συλλόγου είχαμε ένα όραμα. Να γίνει το ποτάμι, κομμάτι της ζωής της πόλης. Πρώτα όμως επείγει και πρέπει να θωρακιστεί ώστε να μην έχουμε πλημμύρες όπως πριν δυο χρόνια. Παρόντες στον αγιασμό και στα εγκαίνια ήταν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ντατάμης, ο Νίκος Τσοπέης δημοτικός σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης, εκπρόσωπος της βουλεύτριας Μπέτυς Σκούφα, εκπρόσωπος του Λιακόπουλου ο πρόεδρος της Παναγίας Σουμελά και οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες.Η Πρόεδρος Σωτηρία Πουζουκλίδου έκανε μια ενημέρωση στους φίλους για όλες τις ενέργειες του Συλλόγου και ζήτησε την στήριξη μας που θα την έχει γιατί ο ποταμός Λεύκος πρέπει να γίνει κομμάτι της ζωής μας για όλους τους δημότες. Παρέμβαση έκανε και ο κ.Τσοπέης που έδωσε την στήριξη της παράταξης στον σύλλογο.
Ο Γιώργος Νταντάμης μίλησε για τα λάθη της προηγούμενης δημοτικής αρχής που αδιαφόρησε για το ποτάμι, υποσχέθηκε ότι άμεσα θα γίνει η θωράκιση του Πέλεκα και μας κάλεσε να είμαστε όλοι συνεργάτες και δίπλα στον Δήμο στις προσπάθειες του.Είπε ακόμη ότι θα γίνουν λαικές συνελεύσεις, σε κάθε γειτονιά γιατί έχουν συσσωρευτεί προβλήματα χρόνων από τη προηγούμενη δημοτική αρχή στην καθημερινότητα των κατοίκων που πρέπει να λυθούν.

ΜΑΓΔΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ