20.9.19

ΠΑΡΑπολιτικά... με ΚΑΥΤευρΗ ΠΙπΕΡΙΑ

 "ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ" είναι το σύνθημα της αντιδημαρχίας Γ. Κυριακίδη και μακάρι να επιτευχθεί ο στόχος, της καθαριότητας και του
ευπρεπισμού της Κατερίνης…

για να μη μοιάζει τριτοκοσμική, μια πόλη όμορφη…. Και για να μην τα περιμένουμε όλα από το «κράτος» καλά θα ήταν ο καθένας να φροντίζει το χώρο του. Την οικία του, το οικόπεδό του.   

Ορίστηκαν τα μέλη των ΔΣ ΝΠΔΔ, της ΔΗΔΕΔΗΚ, του Δημοτικού ραδιοφώνου και άλλων δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Καλή επιτυχία σε όλους.   

Σεμινάριο διδασκαλίας παραδοσιακών σαρακατσάνικων χορών, διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων και ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πιερίας «Ο Κατσαντώνης»… με στόχο τη σωστή και αυθεντική παρουσίαση των χορών τους. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του συλλόγου Γρηγόρη Λέφα, που έδωσε νέα πνοή στις δράσεις του Συλλόγου. 
  

Περισσότερες από 1.100 οι συμμετοχές για την εκδήλωση θεσμό πλέον «Τρέχω για την Κατερίνη» που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου 2019, 3 μέρες πριν την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης μας από τους Τούρκους το 1912. Όταν η πόλη αποκτήσει ποδηλατοδρόμους, θα οργανώσουμε και τον ποδηλατικό γύρο της Κατερίνης; Ε, κ. Κουκοδήμο;

  

Γιορτάστηκε σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου το παρεκκλήσιο του Αγίου Νήφωνος επισκόπου Κωνσταντιανής, στην περιοχή του «Πέλεκα» στην Κατερίνη, με τον όρθρο και την πανηγυρική θεία λειτουργία. Η αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος έμαθε τόσο για τον Άγιο όσο και για την ίδρυση του παρεκκλησίου από συνέντευξη του Κ. Κουκοδήμου, μετά την περιπέτεια της υγείας του… Βοήθειά μας.
  


Σκληρή η συνέντευξη της λογοτέχνιδος Σώτης Τριανταφύλλου…Η γνωστή συγγραφέας, ταρακουνάει πάντα τα λιμνάζοντα νερά της κοινωνίας, είτε με τα άρθρα της είτε με τις συνεντεύξεις της. Το ερώτημα είναι αν «σηκώνουμε» ως λαός τις αλήθειες..! (Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να ανατρέξει σε παλιότερες αναρτήσεις μας, να διαβάσει τη συνέντευξή της… Οι κακές γλώσσες σχολιάζουν ότι επιδιώκει τον «θόρυβο» γύρο από το όνομά της, για τα ..βιβλία της. Είναι και αυτό μια άποψη… 
  

Βρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέει ο «θείος» Γιώργος Τράγκας για τον Κυριάκο και την κυβέρνηση; Εκεί στο ράδιο Ενημέρωση που αναμεταδίδεται την εκπομπή του τα πρωινά μήπως έχετε βγάλει… φλύκταινες..! Ή ο Τράγκας είναι ρεαλιστής ή εσείς ρομαντικοί..! 
  


Αυτό που κατέστρεψε την Ελλάδα είναι το κουκοώλωμα….Οι επικοινωνιακές φωτοβολίδες όπως η φράση Μητσοτάκη «εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια», ένας νομοταγής πολίτης θα την μετέφραζε, «ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ»…Αυτό δεν είναι το μήνυμα…; 
  

Γιατί στα «πηγαδάκια» αυτό λένε όλοι… Τώρα η πληρωμένη απάντηση σ’ αυτό το σκεπτικό, «ΑΝ βρεθούν ένοχοι όσο ψηλά και να είναι θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη» …άλλα λόγια να αγαπιόμαστε….!   

Ολυμπιακός –Τόνεναμ απόψε στις 8 παρά 5…Με τη νίκη!