4.9.19

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ'....Σιδέρη Γεωργία, Ψυχολόγος -Ψυχοθεραπεύτρια

Τωρα θ αναρωτιεσαι γιατι το γραφω αυτο...
Ξερω εγω τι σου λεω....
Στην ουσια ολες μας ξερουμε οτι αντρες 'υπαρχουν'......
Και οχι οτι απλα υπαρχουν αλλα

κανουμε πως δεν τους βλεπουμε! Ισως φιλες μου γιατι δεν μας συμφερει....
Τον θες δυναμικο και καριεριστα;;;; Γιατι πρεπει

να κανεις συνειρμους, οτι θα σ εχει βασιλισσα και μεσα στα δωρα, στα spa, στα τριημερα και στους πλαστικους; Σου ειπε κανενας κοριτσακι μου οτι ειναι ο δευτερος μπαμπας σου που αντι για παγωτο θα σε ταιζει ιαλουρονικο;;;;;;
Παμε παρακατω... Τον θες ησυχο κ οικογενειαρχη;;; Δουλεια, σπιτι, σπιτι, δουλεια;;;; Τοτε οταν πας εσυ, ναι εσυ, και καλα γυμναστηριο, γιατι κοιτας τον gymτατουλη;;;;; ε;;;;; Φοβασαι οτι αν κανει κοιλιακους και ο μπαρμπαδακος ο δικος σου, θα βγει στο ψαξιμο;;;;
Εχουν δει τα ματια μου πολλα αλλα κυριως εχουν ακουσει τ αυτια μου πολλα περισσοτερα.....
Ο αντρας φιλη μου και φιλε μου, πρεπει να ειναι εκεινος που θα πρεπει να ξερει να παιζει τη μπαλα στη σχεση... Ισσοροπιες. Αυτο θελει η γυναικα.... Να βλεπει κ να μην βλεπει... Να ειναι η πριγκηπισσα αλλα κατ αρχην με δικα της κοτσια κ μετα του αλουνου....
Και ο αντρας να ξερει απο 'τριπλες' που υποσυνειδητα θα τις μαθαινει και στην γυναικα..... 

Και αν ειναι γατα η γυναικα θα τις ξερει απο γεννησημιου της!!!!


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ομαδικών ψυχοθεραπειων!!!
Η ομαδική ψυχοθεραπεια ως μέθοδος αντιμετώπισης προσωπικών προβλημάτων, απευθύνεται σε κάθε ενήλικα που επιθυμεί να συμμετάσχει σε μια διαδικασία προσωπικής αλλαγής.
Στην ομαδική ψυχοθεραπεια η έμφαση δίνεται στο "εδώ και τώρα", σε σχέσεις και αλληλεπιδρά σεις που συμβαίνουν ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.
Παρατηρώντας κανεις τον εαυτό του, στην επικοινωνία του με τους άλλους σ ένα προστάτευε νο ψυχοθεραπευτικο πλαίσιο, αντιλαμβάνεται τους τρόπους αλληλεπιδρά στης του με τον κόσμο.
Στις συναντήσεις μας απασχολούν τα προσωπικά προβλήματα των συμμετεχόντων, είτε αυτά είναι ξεκάθαρα διατυπωμένο ως αιτήματα, είτε απασχολούν και επιδρούν μ έναν ασυνείδητο τρόπο στις σχέσεις τους με τον κόσμο.


Εναρξη:

οι ομάδες θα λειτουργούν κάθε 15 ημέρες, σταθερή μέρα και ώρα.
Προτείνονται δύο ομάδες διαφορετικών ημερών (Α & Β) όπου το μέλος επιλέγει μια απ αυτές, χωρίς να μπορεί να μεταβεί στην άλλη, καθώς η σύνθεση της ομαδαε, δεν μπορεί να υποστεί αλλαγή!

Κοστος:η κάθε συνάντηση 15 ευρώ.

Πληροφορίες κ δηλώσεις συμμετοχής:inbox, επίσης geosideri75@gmail.com 
κ τηλ 6975730615 και 6985080987
Τόπος διεξαγωγης: Ζωσιμαδών 42, Αιγαλεω