25.8.23

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΧΑΤΖΗΧΗΔΙΡΟΓΛΟΥ: «Μόνο με τον Κώστα Κουκοδήμο θα έκανα αυτό το βήμα. Δεν πατάω σε σάπια σανίδια…»-ΦΩΤΟ

Η ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΧΑΤΖΗΧΗΔΙΡΟΓΛΟΥ, επιτυχημένη επιχειρηματίας, με πλούσιο βιογραφικό, συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου, με την πεποίθηση ότι είναι ο μόνος ικανός και άξιος να αλλάξει την εικόνα του δήμου ολοκληρώνοντας το έργο του την πενταετία που ανοίγεται μπροστά μας.
Θέτει τον εαυτό της στη διάθεση του νυν δημάρχου με διάθεση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο και τον δήμο, πιστεύει ότι μπορεί να συμβάλλει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην εξέλιξη και την μετάβαση του δήμου Κατερίνης, στην νέα εποχή.
Της αρέσει να βάζει υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνει.
Επισημαίνει ότι «θα ακούσουμε πολλές υποσχέσεις μέχρι τις εκλογές. Με ευχολόγια και καλές προθέσεις όμως δεν έρχεται η επιτυχία».
Γνωρίζει ότι ο δρόμος της προόδου δεν είναι ούτε γρήγορος ούτε εύκολος. Τίποτα δε γίνεται με ένα μαγικό ραβδί. Θέλει μόχθο, θέλει σκληρή δουλειά, στόχους και όραμα. Απαιτείται όμως κι εμπειρία. Πιστεύει στον νυν δήμαρχο και διατρανώνει ότι: ο Κώστας Κουκοδήμος έβαλε το δήμο σε τροχιά αλλαγής, ανάπτυξης και προόδου. Μαζί του θα γίνει πράξη το όραμά μου και το όραμα όλων των δημοτών για το δήμο μας».
  
1. Τι σας οδήγησε στην απόφασή σας να είστε υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου;

Η επαγγελματική σταδιοδρομία, η κοινωνική μου πορεία, η οικογένεια μου και ο Κώστας Κουκοδήμος. Τέσσερις παράμετροι που έλαβα υπόψη μου και αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου μας Κώστα Κουκοδήμου τόσο επειδή αναγνωρίζω στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο δυναμικό, με θέληση και όραμα, αλλά κυρίως επειδή έχει τις δεξιότητες, την πολιτική και διοικητική εμπειρία που τον καθιστούν ικανό να πραγματοποιήσει το όραμά του για τον δήμο μας. Η υποψηφιότητά μου, ξεκινάει όχι μόνο με τις καλύτερες προθέσεις, δε φτάνουν οι καλές προθέσεις, αλλά με την πίστη ότι μπορώ να έχω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου και την στήριξη του κόσμου, για να προσφέρω στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Το έχει εκφράσει πολύ ωραία ο Αμερικανός βιομήχανος Χένρι Φορντ ο οποίος έχει πει «το να κάνεις περισσότερα για τον κόσμο απ΄ όσα κάνει ο κόσμος για σένα, αυτό είναι επιτυχία.»

2. Γιατί είστε υποψήφια με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου; Ποια ήταν τα κριτήρια για αυτή σας την απόφαση;


Έχοντας ολοκληρώσει ή πετύχει προσωπικούς στόχους στη ζωή του ο κάθε άνθρωπος, μπορεί να ονειρευτεί έναν κόσμο καλύτερο. Αν μπορείς να ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να συμμετέχω στα κοινά, με μια μεγάλη διάθεση προσφοράς που έχω μέσα προς τον τόπο και τους συνανθρώπους μου. Νομίζω σε όλους έρχεται αυτή η ώρα, να νοιώθει έτοιμος κάποιος να αγωνιστεί για τον τόπο του. Έτσι έγινε και με εμένα. Ωρίμασε μέσα μου και το αποφάσισα. Στο παρελθόν όσες φορές και αν κλήθηκα να θέσω υποψηφιότητα, ουδέποτε υπήρχε η περίπτωση να το κάνω. Μόνο με το Κώστα Κουκοδήμο όμως θα έκανα αυτό το βήμα. Μόνο με το Κώστα Κουκοδήμο. Δεν πατάω σε σάπια σανίδια.
   

3. Οδεύουμε προς τις εκλογές της αυτοδιοίκησης και το κλίμα είναι μέσα σε βαθιά όξυνση. Πως εξηγείται αυτό το προεκλογικό σκηνικό «πόλωσης» ; Ποια είναι η δική σας στάση;

Ο λαός μας, πολύ σοφά λέει ότι τα φορτωμένα δένδρα πετροβολούν. Υπάρχει ένα μένος, μια τοξικότητα και λασπολογία, κατά του Κώστα Κουκοδήμου. Είναι λυπηρό σε εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου πρέπει να υπερισχύει η λογική, να στηρίζονται οι προσωπικότητες, άνθρωποι που έχουν ξεχωρίσει με την προσωπική τους πορεία,, ο προεκλογικός αγώνας να ολισθαίνει λόγω σκοπιμοτήτων και τακτικής συγκεκριμένου συνδυασμού. Υπάρχουν ακόμη δύο υποψηφιότητες δημάρχων στο δήμο Κατερίνης, που δεν έχουν παρασυρθεί σε τέτοιες ατραπούς.
Ο Δήμαρχος μας, μόνο έργα και ανάπτυξη προσφέρει σε αυτό τον τόπο. Εμείς στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ, πρεσβεύουμε τον πολιτικό πολιτισμό, με την αστική ευγένεια να υπερισχύει. Έτσι βαδίζουμε και κατά αυτό τον τρόπο θα κόψουμε νικηφόρα το νήμα των εκλογών στις 8 Οκτώβρη.

4. Ποιο είναι το δικό σας όραμα για την Κατερίνη και το δήμο γενικότερα;

Το δικό μου όραμα άπτεται άμεσα των γνώσεων και των σπουδών μου. Οραματίζομαι μία πόλη άμεσα συνδεδεμένη με την σύστημα LOGISTICS, όπου όλες οι παραδόσεις των εμπορευμάτων θα γίνονται με ηλεκτρικά ποδήλατα στα καταστήματα στον πεζόδρομο και όχι μόνο στο κέντρο της Κατερίνης έτσι ώστε να αποφύγουμε τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και την αποτύπωση του διοξειδίου του άνθρακα στο κέντρο της πόλης μας.
Χαίρομαι ιδιαίτερα για το Πολιτιστικό Κέντρο της Κατερίνης, καθώς θα ολοκληρωθεί και θα στεγάσει πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, θα έχουν την έδρα τους για την οργάνωση και τις συναντήσεις τους, θα μπορούν να οργανώνουν και να πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις τους. Επιτέλους, θα αποκτήσει η Κατερίνη, ένα χώρο, για θεατρικές, μουσικές και γενικότερα πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ο πολιτισμός θα έχει επιτέλους τη στέγη του, το «παλατάκι» του. Τόσο ο νομός Πιερίας όσο και η Κατερίνη, παράγουν πολιτισμό, υπάρχουν φορείς πολιτισμού, σύλλογοι και δημιουργοί που έχοντας πλέον έδρα, σημείο αναφοράς, θα κάνουν «επανεκκίνηση» . Γιατί όπως λέγεται, ο πολιτισμός δεν κληρονομείται μόνο, αλλά και παράγεται.
Ήρθε επίσης η ώρα, να ταυτιστούμε με την ανταποδοτική ανακύκλωση έτσι ώστε και ο πολίτης που κάνει ανακύκλωση αλλά και ο Δήμος να εξοικονομούν χρήματα προστατεύοντας το περιβάλλον. Η
ανακύκλωση των υλικών σώζει τον πλανήτη από την εξαφάνιση των αποθεμάτων μη ανανεώσιμων πρώτων υλών, συμβάλλει στη μείωση των αστικών αποβλήτων που πρέπει να συλλεχθούν από τους Δήμους και να μεταφερθούν σε ολοένα και πιο δυσεύρετους Χώρους Υγειονομικής Ταφής
Σε όλες τις δράσεις και τις προσπάθειες στήριξης και βελτίωσης της ζωής των ΑμεΑ πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει ψυχολογική και ψυχιατρική παρακολούθηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες αλλά και των κοντινών συγγενών τους προκειμένου να μπορούν να διαχειριστούν τις δυσκολίες και τις προκλήσεις των καταστάσεων αυτών, να έχουν στήριξη καθώς και εκπαίδευση όλων των δημοτών κάθε ηλικίας στην αποδοχή και την συμπερίληψη τους στο κοινωνικό σύνολο.
Είναι σκέψεις που μπορούν να υλοποιηθούν, προσφέροντας τεράστια βοήθεια στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του δήμου μας.
Ένα μεγάλο θέμα είναι αυτό με τα αδέσποτα σκυλιά. Έγιναν σημαντικές προσπάθειες και είμαι σίγουρη ότι γι΄αυτό το φλέγον θέμα θα δοθεί λύση με μεθόδους πολιτισμένες και υλοποιήσιμες.
Η νέα πενταετία, όπως ακούσαμε από όλα τα κόμματα στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, είναι πάρα πολύ σημαντική για τη διαχείριση του νέου ΕΣΠΑ και των χρηματοδοτήσεων από την Ε.Ε. Πρέπει να δημιουργηθεί γραφείο στις Βρυξέλες ώστε να αυξήσουμε κι άλλο τη χρηματοδότηση των έργων υποδομής του δήμου. Θα αλλάξουμε την εικόνα όχι μόνο της Κατερίνης αλλά και των χωριών μας.
Πρέπει και μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, να έχουμε πάγια χρηματοδότηση για τη συντήρηση των οδοστρωμάτων σε τακτά διαστήματα, καθώς και των δικτύων ύδρευσης και άρδευσης για να εκλείψουν τα δύο θέματα που μας απασχολούν συχνά, το θέμα των λακκουβών και της λειψυδρίας.
Βελτιώνοντας τις υποδομές, μπορύμε να προσελκύσουμε επενδύσεις με αποτέλεσμα συν τοις άλλοις, την αύξηση των θέσεων εργασίας που θα κρατήσει τους νέους μας στον δήμο και θα ωθήσει τον τόπο μας στην ανάπτυξη και την προοδο.
Όλα αυτά και πολλά άλλα που δεν μπορούν να αναλυθούν σε μια συνέντευξη, θα υλοποιηθούν και θα αλάξουν την εικ΄να ολόκληρου του δήμου Κατερίνης. Γιατί υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος, στη σωστή θέση και αυτός είναι ο Κώστας Κουκοδήμος. Την τετραετία που ολοκληρώνεται, έβαλε τα θεμέλια και τώρα ήρθε η ώρα, να κάνουμε το μεγάλο βήμα εμπρός, και να φθάσει το Δήμο Κατερίνης εκεί που αξίζει, όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτός είναι ο πόθος όλων μας, αυτό είναι το όραμα που μοιραζόμαστε όλοι μαζί του. Οι δημότες βλέπουν και κρίνουν. Ξέρουν ότι με ευχές και με επιθυμίες, δεν παράγεται έργο. Χρειάζεται τεχνογνωσία, εμπειρία, σκληρή δουλειά και κυρίως εμπειρία. Με τον Κώστα Κουκοδήμο, η Κατερίνη, ο δήμος μας, θα γίνει ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός δήμος πρότυπο. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε με τη στήριξη του κόσμου.
  

5. Συμμετέχετε σε συλλόγους, οργανώσεις, όχι μόνο ως μέλος αλλά και από θέσεις ευθύνης σε Δ.Σ. Αυτή η συμμετοχή και η προσπάθεια σας, αφήνει έντονο το κοινωνικό αποτύπωμα που έχει ανάγκη η πολιτεία, οι άνθρωποι. Ποιο είναι το έργο αυτών των ομάδων, των συλλόγων και ποια είναι τα συναισθήματα που αντλείται από την συμμετοχή και την αλληλεγγύη από τις δράσεις αυτές;


Ευχαριστώ για την ερώτηση. 
Η συμμετοχή μου είναι διαρκής και διαχρονική. Εδώ και χρόνια εγώ προσωπικά ως Διονυσία Χατζηχηδίρογλου και ο Εκπαιδευτικός ο Φορέας ΛΥΔΙΑ στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τις δράσεις και τις ενέργειές αυτές. Από την πλευρά μου μόνο χαρά και ικανοποίηση λαμβάνω διότι με αυτούς τους ανθρώπους, τα μέλη των συλλόγων αυτών, έχουμε έναν κοινό σκοπό με έναν παρονομαστή: την προφορά, την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, την αγάπη. Υπάρχουν ανάγκες, μετά από τόσα χρόνια μνημόνια και κρίσεις. Έχω διαπιστώσει όμως, ότι, αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία δεν είναι τόσο η φιλανθρωπία όσο ο ανθρωπισμός και η καλοσύνη. Και η καλοσύνη δημιουργεί αγάπη.

6. Συμμετέχετε σε πολλές εκδηλώσεις, πηγαίνετε σε όλα τα χωριά, τις γειτονιές, την πόλη. Τι αφουγκράζεστε από τους πολίτες; Είναι ικανοποιημένοι ή ζητούν λύσεις σε προβλήματα;


Είδαμε στις πρόσφατες εκλογές ότι το 50% των Ελλήνων δεν ψήφισε. Αυτό σημαίνει κάτι. Πιστεύω ότι ο κόσμος εμπιστεύεται πιο πολύ την τοπική αυτοδιοίκηση και περιμένει πολλά. Σε κάθε γωνιά του δήμου μας, από την Παραλία ως τα Πιέρια ψηλά, αναγνωρίζουν το σπουδαίο έργο του Κώστα Κουκοδήμου και μας στηρίζουν με όλη τους τη δύναμη. Ακόμη και δράσεις ή έργα που δεν γνωρίζουν κάποιοι δημότες, στις καθημερινές επισκέψεις μας, ενημερώνουμε, απαντάμε στις ερωτήσεις τους, καταγράφουμε τις προτάσεις και τα προβλήματα που μας μεταφέρουν, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα. Φυσικά δίνουμε προς ενημέρωση το αναλυτικό φυλλάδιο της «Εκκίνησης» με το μεγάλο έργο που έχει πραγματοποιηθεί αλλά και τα έργα που είναι σε εξέλιξη. Έχουμε ένα χαρακτηριστικό ως λαός να ξεχνάμε γρήγορα, αλλά πραγματικά βλέποντας το απολογιστικό φυλλάδιο του συνδυασμού μας, με το τεράστιο έργο που έχει γίνει, δηλώνουν εμπιστοσύνη, αναγνωρίζουν το έργο Κουκοδήμου και είμαι σίγουρη ότι θα το δούμε και στην κάλπη.
Με την ευκαιρία καλώ όλους όσους διαβάζουν τη συνέντευξη να με ακολουθήσουν στα social media, στο facebook, στο instagram στο tik tok, για να παρακολουθήσουν τις ενημερώσεις μου με το έργο που έγινε και το έργο που έχει σχεδιαστεί να γίνει στο δήμο Κατερίνης.
   

7. Πιστεύετε λοιπόν ότι οι δημότες θα επιλέξουν το συνδυασμό ΕΚΚΙΝΗΣΗ και τον ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ξανά για δήμαρχο;

Ο δρόμος της προόδου δεν είναι ούτε γρήγορος ούτε εύκολος. Τίποτα δε γίνεται με ένα μαγικό ραβδί. Θέλει μόχθο, θέλει σκληρή δουλειά, στόχους και όραμα. Απαιτείται όμως κι εμπειρία.
Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δεν είναι εκλογές για πειραματισμούς ή χαμένες ευκαιρίες.
Ο Κώστα Κουκοδήμος, είναι ο καταλληλότερος για τη θέση του δημάρχου, με όραμα, γνώσεις, εμπειρία και αυτός που όπως γνωρίζετε, μπορεί να προωθεί άμεσα, όλα τα θέματα του δήμου στα κέντρα εξουσίας. Δεν πρέπει να λησμονούμε πως Υπουργοί αλλά και άνθρωποι που βρίσκονται σε νευραλγικές θέσεις στην κυβέρνηση ή τον κρατικό μηχανισμό, ήταν συνάδελφοί του, τους γνωρίζει από τη βουλή, είναι φίλοι του.

Ο Κώστας Κουκοδήμος, λειτουργεί ομαδικά, σαν διευθυντής ορχήστρας, έχοντας στον συνδυασμό του, την ΕΚΚΙΝΗΣΗ, πολύ σημαντικούς υποψήφιους, όλους όσους ήδη δοκιμάστηκαν και παράγουν έργο με ζήλο αλλά και τους νέους, που μας τίμησε με την συμμετοχή μας, στα πλαίσια της ανανέωσης που κάνει χτίζοντας ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο.

Με συλλογική προσπάθεια και σημαιοφόρο τον Κώστα Κουκοδήμο, (για να θυμίσω την παρουσία του στους Ολυμπιακούς αγώνες ως σημαιοφόρο της Ελλάδας), η νίκη στις 8 Οκτωβρίου θα δώσει την νέα εντολή για ολοκλήρωση του έργου αλλά κυρίως για το μεγάλο βήμα στη νέα εποχή, με νέους όρους, στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται και στις απαιτήσεις του σήμερα.
Να είναι σίγουροι οι δημότες μας, ότι στο τέλος της πενταετίας που αρχίζει το 2024, θα είναι περήφανοι για την επιλογή τους.
 


8. Μπορείτε να μας πείτε με ποια συνθήματα, προχωράτε προς τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως συνδυασμός ή προσωπικά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος;

Έργα οι δεσμεύσεις μας, σε έναν Δήμο που αλλάΖΕΙ.
«Εκκίνηση στην πράξη».
Προσηλωμένη στο στόχο, με υπομονή και επιμονή, με την εντολή και τη δύναμη των συνδημοτών μου, δεσμεύομαι για την επομένη μέρα, για ένα δήμο όπως τον ονειρευόμαστε.
Αυτές οι 5 σειρές περικλείουν το πνεύμα και το σκεπτικό του προεκλογικού μου αγώνα!

9. Πως οραματίζεστε το δήμο Κατερίνης;

Να γίνει η Κατερίνη και ολόκληρος ο δήμος μας όπως προανέφερα δήμος σύγχρονος, λειτουργικός, ευρωπαϊκός, προσφέροντας ποιότητα ζωής σε όλους, κατά τα δυτικοευρωπαϊκά πρότυπα και να αποτελεί παράδειγμα σε όλους τους τομείς που αφορούν τον δημότη, τις υπηρεσίες, τα έργα, την ανάπτυξη, την πρόοδο και φυσικά οι συνάνθρωποί μας, να νοιώθουν περήφανοι. Έχουμε τα εργαλεία, έχουμε την τεχνογνωσία, έχουμε τη θέληση, με την ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου θα πετύχουμε. Όλοι αυτό επιθυμούμε, όλοι γι΄ αυτό θα αγωνιστούμε και θα τα καταφέρουμε.   

10. Βλέποντας το βιογραφικό σας ως ενεργή επαγγελματικά με την Κατάρτιση και το ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ, σε επίπεδο δήμου τι θα προτείνατε;

Έχουν γίνει πολλά ωστόσο μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα και εκεί μπορώ να καταθέσω και να συμβάλλω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου ως Πολιτικός Μηχανικός, ως Logistician και ως άνθρωπος που υπηρετεί την Εκπαίδευση και Κατάρτιση χρόνια τώρα. Όλες οι προτάσεις που έχω επεξεργάζονται από το επιτελείο του δημάρχου. Οτιδήποτε χρήσιμο αξιοποιηθεί προς όφελος του δήμου θα το υποστηρίξω με μεγάλη μου χαρά.
  
11. Τι είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει σαν προσωπικότητα;

Σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσουν όσοι με γνωρίζουν! Εγώ μπορώ να σας πω, ότι είμαι τελειομανής, θέλω να γίνονται όλα με τον καλύτερο τρόπο, το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς χρονοτριβή.
Μου αρέσει να βάζω υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνω. Είμαι επίμονη, εργατική και σε συνδυασμό με την υπομονή, είμαι αποτελεσματική. Προσπαθώ να συνδυάσω την οικογένεια με την καριέρα και νομίζω ότι τα έχω καταφέρει και με την οικογένεια και στη δουλειά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και στον Δήμο, με την δύναμη, την εντολή και την ψήφο των συνδημοτών μου.

12. Τι θέλετε να πείτε στους δημότες για τις δημοτικές εκλογές και τη δική σας υποψηφιότητα;

Εσείς θέλετε, εμείς μπορούμε. Ψήφο και νέα εντολή στον Κώστα Κουκοδήμο, που θέλει και μπορεί, να πάει το τόπο μας ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο ψηλά. Είναι επιτακτική ανάγκη, να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση των έργων που σχεδιάστηκαν, που είναι σε εξέλιξη, αλλά και όσων έχουν προγραμματιστεί, μεγάλα έργα, τα έργα υποδομών που χρειάζεται ο Δήμος Κατερίνης για να αλλάξει –όπως ήδη αλλάζει- η εικόνα ολόκληρου του δήμου μας.

13. Γιατί να σας ψηφίσουν;


Πέρα του βιογραφικού και των προαναφερθέντων τονίζω ξανά πως είμαι ένας άνθρωπος που συστρατεύομαι με τον Κώστα Κουκοδήμο γιατί πιστεύω στον εαυτό μου και με ότι έχω καταπιαστεί το έχω φέρει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κερδίζοντας όχι μόνο εγώ αλλά όσοι ακολούθησαν τα πιστεύω και τις ενέργειες μου.
Ακόμη θα παρακαλούσα όποιος θέλει να έρθει να με γνωρίσει από κοντά στο Ι.Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ (Ειρήνης 37 και Θεσσαλονίκης Γωνία), να συζητήσουμε, να απαντήσω στις τυχόν απορίες, να μοιραστούμε τους προβληματισμούς, να κοιτάξουμε το μέλλον τις προοπτικές στον αγαπημένο μας τόπο. Το λέω και το εννοώ. Είμαι στη διάθεση των συνδημοτών κάθε ηλικίας, με πολύ σεβασμό και εκτίμηση.

                     ΣYNTOMO ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Η ΧΑΤΖΗΧΗΔΙΡΟΓΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ, του Κυριάκου και της Μαρίας, γεννήθηκε στο ΝΟΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (1992), Πτυχιούχος, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) 2002, Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (LOGISTICS) του ΔΙ.ΠΑ.Ε., 2015.
Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ από το 2007
M.sc. Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό Τμήματος Διαχείρισης Αποβλήτων (σε εξέλιξη) και MBA πανεπιστημίου FREDERICK στη διπλωματική εργασία.
Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Καπετανάκη και μητέρα 3 παιδιών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
* ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 1993-ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ : ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ)

* ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 1995-2003 : ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ, ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ)

*ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΛΥΔΙΑ, ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2015 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,

*ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

l ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ Ι.Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ ΑΠΟ 07/05/2018 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

* ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΛΥΔΙΑ , ΚΔΒΜ2

* ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΔΑΠ ΛΥΔΙΑ.

* ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΥΡΟΣ

* ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

* ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


 *ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ LIONS ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 *GMA ΘΕΜΑΤΟΣ 117 Β ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ 2022-2023

 *ΜΕΛΟΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

 *ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

 *ΜΕΛΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 *ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ»

 *ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΤΕΕΜ

 *ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΕΚ (ΠΑΣΥΚΕΚ).

 *ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

*ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΗΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΛΥΔΙΑ.


                                GALLERY