14.9.24

Στην Κατερίνη το UEFA Europa Conference League του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !!! Κοκκίνησε η Πλατεία δημαρχείου - Βίντεο -100 φωτογραφίες

 

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ήταν ο σημερινός σταθμός της θρυλικής περιοδείας των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League. Οι φίλοι του Ολυμπιακού κατέκλισαν την Πλατεία Δημαρχείου, τραγουδήσανε τον ύμνο της ομάδας, φώναξαν συνθήματα, απόλαυσαν το θέαμα των βεγγαλικών και φωτογραφήθηκαν με το ευρωπαϊκό τρόπαιο! Μικροί, μεγάλοι, άντρες γυναίκες και παιδιά, οικογένειές φωτογραφήθηκαν με το τρόπαιο, το πρώτο Ευρωπαϊκό που κατακτά Ελληνική Ομάδα. Ήταν μια όμορφη συνάντηση των ερυθρόλευκων στην Κατερίνη, στη γη του Ολύμπου.    
Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη Ελληνική ομάδα που κατέκτησε Ευρωπαϊκό Κύπελλο σε επίπεδο συλλόγων, καθώς νίκησε 1-0 στην παράταση τη Φιορεντίνα, με τέρμα του Ελ Κααμπί στο 116΄κι αφού για αρκετά λεπτά όλοι στην «OPAP Arena» περίμεναν την απόφαση του VAR για την εγκυρότητα του γκολ.
Το όνειρο δεκαετιών για τους χιλιάδες φίλους της ομάδας των ερυθρόλευκων, είναι πλέον πραγματικότητα, με την κατάκτηση του Europa Conference League, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο φλεγόμενο Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα. Οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού, της ομάδας με τους περισσότερους φιλάθλους στη χώρα.   

 



    





   

















































ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟ..