18.9.24

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Το ΜΟΥΣΕΙΟ LOGIC ξεκινά δυναμικά την λειτουργία του από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

"Φίλες και Φίλοι του Μουσείου LOGIC
Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με την έναρξη της νέα ακαδημαϊκής χρονιάς, το ΜΟΥΣΕΙΟ LOGIC ξεκινά δυναμικά την λειτουργία του από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου με νέα αποκτήματα νέες παρουσιάσεις , συνεργασίες και κοινές δράσεις για την διάδοση των Επιστημών, της Τεχνολογίας και την προαγωγή του Πολιτισμού. Πρώτη κοινή εκδήλωση στις 12 Οκτωβρίου με την νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης που επανεμφανίζεται για πρώτη φορά μετά από πολύχρονη απουσία σε μια βραδιά αφιερωμένη στην επιστήμη του ήχου και την μουσική.
Το Μουσείο λειτουργεί Δευτέρα- Παρασκευή 9.00 με 15.00 για επισκέψεις σχολείων και ομάδων (τηλ 23510 20940) και τα απογεύματα 19.00- 21.00 κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ 6937309601). Σάββατο και Κυριακή ανοικτά για ειδικές εκδηλώσεις κατόπιν ανακοίνωσης.
( αν και κλειστά το καλοκαίρι, στο Μουσείο δουλεύαμε !!! Οι φωτογραφίες από τη δράση της εθελόντριας Μιχαέλας Γαλάνη που το καλοκαίρι εργάστηκε εθελοντικά για την φωτογράφιση - επικαιροποίηση του αρχείου εκθεμάτων του Μουσείου και μας το παρέδωσε σε Έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Την ευχαριστούμε πολύ!)"