24.8.24

Το καλοκαίρι είναι εδώ...! Το καλοκαίρι είναι BLE στην Παραλία Κατερίνης-ΦΩΤΟ

Με το θερμόμετρο να δείχνει "καυτό καλοκαίρι" για πολλές εβδομάδες ακόμη, συνεχίστε, αποδράστε, διασκεδάστε, αναγεννηθείτε στην "γη των θεών" του Ολύμπου. Στην ΠΑΡΑΛΙΑ Κατερίνης, εκεί που όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο... BLE που σας κατέκτησε από την πρώτη στιγμή!
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, βλέποντας να βγαίνει ο ήλιος μέσα από τη θάλασσα, βαμμένος το χρώμα της ανατολής, ως αργά το βράδυ με το φεγγάρι να γυαλίζει μπροστά σου, πάνω στη θάλασσα, μπορείτε να γευτείτε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ, σνακς, φρέσκους χυμούς, δροσιστικά signature cocktails, παγωμένες μπύρες με ή άνευ αλκοόλ, αλλά και εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες, φρουτοσαλάτες, αλλά και Barbeque εκπλήξεις, με την πιο όμορφη και stand by for you ομάδα που σας υποδέχεται !

Χαλαρές στιγμές, γρήγορο σέρβις, χαμόγελα και φιλική εξυπηρέτηση, άψογη επικοινωνία με τον κόσμο,   από το χαμογελαστό προσωπικό: 
την Ιφιγένεια Γουλοπούλου, 
την Εύα,
 τη Μαρία, 
τη Μαριλένα και
 τον Βικέντιο,
 που είναι δίπλα σας στο λεπτό !

Με επιλεγμένες μουσικές, για αποδράσεις, για όλα τα γούστα! 
  

Απολαύστε τις δροσερές βουτιές σας, τα πεντακάθαρα νερά του Θερμαϊκού, πάνω στη χρυσή απέραντη αμμουδιά, γεμίστε μπαταρίες, αποδράστε από όλα και από όλους, και ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ στο BLE!

Οι ξαπλώστρες διατίθενται δωρεάν με την οποιαδήποτε παραγγελία σας...

































   

   



BLE...Βeach Canteen-Bar by ETERON




Απολαύστε καφέδες και ποτά ON THE ROCKS ή ταξιδέψτε με τις περιπέτειες του μυθιστορήματος του καλοκαιριού, του Κατερινιώτη συγγραφέα Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, BLACK PEARL !
Στο BL E !!!