12.7.24

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, FASHION SHOW ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ομορφη φιλανθρωπικού σκοπού βραδιά για.... "Κανένα παιδί χωρίς κολατσιό". ΛΑΜΨΗ και αγάπη.... -25 φωτο

Στο Ethrion Basement πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική δράση "Κανένα παιδί χωρίς κολατσιό" από τις ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ. Έσοδα από την εκδήλωση, θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης μέσω της οποίας σιτίζονται πάνω από 120 μαθητές και μαθήτριες στην Κατερίνη και την Πιερία γενικότερα. 
Τα όμορφα κορίτσια παρουσίασαν ρούχα και αξεσουάρ από καταστήματα της Πιερίας που στηρίζουν την πρωτοβουλία.

Παρούσες και απαστράπτουσες οι δύο νεοεκλεγμένες Περιφερειακές Σύμβουλοι Πιερίας κ.κ. Δριστά και Τζήκα καθώς και ο κ. Α. Λιακόπουλος.
Ενθουσιασμένες οι όμορφες παρουσίες της Κατερίνης από την guest εμφάνιση του... Σπαλιάρα!
Παρούσα στην εκδήλωση η δημοσιογράφος και συνεργάτρια του δημάρχου Κατερίνης κ. Βίκυ Μήτρου.

Ήταν μια όμορφη βραδιά, με αύρα ομορφιάς και καλοσύνης, με ευγενικό σκοπό για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και (κυρίως) τα παιδιά τους, πίσω από την λάμψη των φώτων και την δήθεν ευμάρεια... Καλούμαστε όλοι να στηρίζουμε παρόμοιες δράσεις... Με κάθε τρόπο. Δεν είναι τόσο η φιλανθρωπία όμως σε αυτές τις δράσεις όσο ο πραγματικός ανθρωπισμός μας...
Βέβαια εκδηλώσεις αυτού του είδους είναι πλέον παρωχημένες και  δεν προάγουν τον ανθρωπισμό, αποτελούν  όμως  event "κίνητρο" συμμετοχής, καθώς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
 
Στην εκδήλωση τραγούδησε η Έλενα Μπάση και βραβεύτηκαν αθλητές πάλης του Αθλητικού Συλλόγου "ΟΛΥΜΠΙΟΙ".

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους και ιδιαίτερα την Πρόεδρο, το ΔΣ αλλά και όλα τα μέλη του συλλόγου ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ που με όλα τα ψυχικά αποθέματά τους στέκονται έμπρακτα κοντά στα παιδιά...Είναι κατάθεση ψυχής. 
Το OlymposVoice  στέκεται στο πλευρό και υποστηρίζει τις ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ. 
Για καλό σκοπό
Γιατί όπως λέει ο ποιητής Κώστας Μόντης, "Περίεργο πράγμα η καρδιά. Όσο τη σπαταλάς τόσο περισσότερη έχεις."
     






















   










Ο τ Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου κοντά στις ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ