12.7.24

Ο Σύλλογος «ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ» πραγματοποίησε Καλλιτεχνική Βραδιά «Θέατρο και Τραγούδι με άλλη ματιά…»-ΦΩΤΟ

Ο Σύλλογος «ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ» πραγματοποίησε την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 την 4η Καλλιτεχνική Βραδιά «Θέατρο και Τραγούδι με άλλη ματιά…» με τη συμμετοχή του Θεατρικού Εργαστηρίου «ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ» και του Μουσικού Σχήματος «CoroΔΟΜΗ».

Παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου διανθισμένα από τα τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δ/ντής Ψυχίατρος του Δικτύου Θεόδωρος Νικολάου ο οποίος με τη σύντομη τοποθέτησή του άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές των ψυχών του κοινού.

Η διαφορετικότητα της παράστασης δημιούργησε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα με τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Μυστακίδη και του υπεύθυνου χορωδίας Μπάμπη Ναβροζίδη. Η παρουσία του σαξοφωνίστα Ιβάν Ναβροζίδη πρόσθεσε έναν αέρα συναισθήματος και νοσταλγίας.Οι Καλλιτεχνικές Βραδιές τις οποίες έχει καθιερώσει ο Σύλλογος αποτελούν πρωτοβουλία πολιτισμού που δίνουν λόγο και χώρο στα άτομα με ψυχικά προβλήματα αποδεικνύοντας ότι όλοι μπορούν να συμμετέχουν σε κοινές δράσεις αποτελώντας μία ομάδα.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Χρ. Μπρουσκέλης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κατερίνης Σάββας Καρυπίδης, Μιχάλης Γεωργιάδης, Θωμάς Αναστασιάδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χρυσαυγή Δριστά, εκπρόσωποι όλων των βουλευτών Πιερίας και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της Καλλιτεχνικής Βραδιάς.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που η παρουσία και η στήριξή σας δίνει δύναμη στο Σύλλογο να συνεχίσει την προσπάθεια για μία κοινωνία πιο δίκαιη και πάνω από όλα πιο συμπεριληπτική.

Το ΔΣ του Συλλόγου