26.7.24

BLE...Βeach Canteen-Bar by ETERON. ΠΑΜΕ για δροσερές ΒΟΥΤΙΕΣ στην Παραλία Κατερίνης....!! 140 ΦΩΤΟ

 

Ζήστε το πιο όμορφο καλοκαίρι σας,βάλτε BLE στη ζωή σας! Στο πιο όμορφο σημείο της ακτής της Παραλίας Κατερίνης, άνοιξε και σας υποδέχεται τοBLE...Βeach Canteen-Bar by ETERON. Αμέσως μετά τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, μετά το ΛΙΜΑΝΙ της Παραλίας, αριστερά πάνω στην απέραντη αμμουδιά,

στο δρόμο προς την Ολυμπιακή Ακτή (Κατερινόσκαλα)η νέα πρόταση για το καλοκαίρι 2024, λέγεται BLE...Βeach Canteen-Bar με την υπογραφή της 30χρονης εμπειρίας στην ψυχαγωγία του γνωστού ΕTERON café της Κατερίνης.
Ο Γιάννης Καραβίδας, υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης, ολόκληρο το καλοκαίρι, πάνω στο κύμα!Αφού περπατήσετε πάνω στην άμμο, θα φτάσετε μπροστά στα κύματα και θα επιλέξετε την ξαπλώστρα σας, για να χαρείτε τις στιγμές σας.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες ως αργά το βράδυ μπορείτε να γευτείτε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ, σνακς, φρέσκους χυμούς, δροσιστικά signature cocktails, παγωμένες μπύρες, και εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες αλλά και Barbeque εκπλήξεις!
Πάντα με επιλεγμένες μουσικές, για όλα τα γούστα!
Οι ξαπλώστρες διατίθενται δωρεάν με την οποιαδήποτε παραγγελία σας, από την ανατολή του ηλίου μπροστά στο κύμα μέχρι τη δύση!
Ταξιδέψτε στο απέραντο ΜΠΛΕ στην Παραλία Κατερίνης, για ένα ξένοιαστο και όμορφο καλοκαίρι..!
Μια όαση στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία Ακτή...
Ζήστε μοναδικές στιγμές, ζήστε το ελληνικό καλοκαίρι, Έλληνες και τουρίστες μαζί στο νέο meeting point της Παραλίας Κατερίνης!
Βάλτε χρώμα στο καλοκαίρι σας, 
βάλτε BLE στη ζωή σας!

BLE...Βeach Canteen-Bar, στην Παραλία Κατερίνης πάνω στην άμμο, προς την Κατερινόσκαλα το πρώτο μετά το λιμάνι αριστερά …στη διασταύρωση της ATLANDIDA
 
                ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ!!!



       
    



ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ !!!
  


       






    



   

 


   

          


      





  









   




































   






Και στο βάθος ο  Όλυμπος !
  






ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ...





ΤΙΡΚΟΥΑΖ ΝΕΡΑ...