18.6.24

Ανακαλύψτε την Ελληνική Παράδοση και Σύγχρονη Κουλτούρα στο Μογλενίτσας Fest Village...

Η Thessaloniki Brand, σε συνεργασία με τη Lazaros Sounds και με την υποστήριξη του Δήμου Σκύδρας και της τοπικής κοινότητας Καλής, σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό τριήμερο φεστιβάλ από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2024 στα Πλατανάκια, του χωριού Καλή, Σκύδρας. Ένα ελληνικό χωριό όπου η παράδοση και τα σύγχρονα στοιχεία της Ελλάδας συμβιώνουν σε έναν μοναδικό εορτασμό.
Παραδοσιακό Χωριό: Μια Αναδρομή στην Ελληνική Κληρονομιά
Ο πρώτος οικισμός, το “Παραδοσιακό Χωριό”, θα σας μεταφέρει σε άλλες εποχές, με δράσεις εμπνευσμένες από την πολιτιστική μας κληρονομιά. Εδώ θα απολαύσετε παραδοσιακή μουσική, γεύσεις και δραστηριότητες που αναβιώνουν την αυθεντική ελληνική κουλτούρα.
Σύγχρονο Χωριό: Μια Ματιά στο Μέλλον
Ο δεύτερος οικισμός, το “Σύγχρονο Χωριό”, θα σας προσφέρει μια φρέσκια εμπειρία με μοντέρνες γεύσεις και μουσική που ενώνει όλες τις γενιές. Εδώ θα βρείτε ιδιαίτερα workshops και δραστηριότητες που αντανακλούν τις δυνατότητες της σύγχρονης ζωής.
Δύο Κόσμοι, Δύο Σκηνές
Αυτό που κάνει το φεστιβάλ μοναδικό είναι ότι όλα τα δρώμενα θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα, στον αντίστοιχο οικισμό. Δύο stages θα πάρουν ζωή: το ένα θα φιλοξενήσει παραδοσιακές νότες και ακούσματα και το άλλο μοντέρνους ήχους. Όλα αυτά με την υπογραφή της ελληνικής πραγματικότητας.
Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτήν την μοναδική εμπειρία που συνδυάζει το παρελθόν και το μέλλον της Ελλάδας σε ένα τριήμερο γιορτής και δημιουργίας. Σας περιμένουμε στα Πλατανάκια της Καλής Σκύδρας από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2024!
Για συμμετοχές επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή συνδεθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα.
https://www.facebook.com/thessalonikibrand,
https://www.instagram.com/thessalonikibrand,