18.6.24

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΖΕΙΣ...; Εγκαίνια Έκθεσης στην ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-15 φωτο

Πραγματοποιήθηκαν στην Αστική Σχολή Κατερίνης, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της "Φωτογραφικής Ομάδας Κατερίνης"  παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Ε. Διαμαντοπούλου. Φωτογραφίες, ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, εντυπωσιάζουν με τη θεματική και την οπτική σύλληψη του καλλιτέχνη, προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον .
Η  Έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας Κατερίνης του συλλόγου εικαστικών καλλιτεχνών Πιερίας έχει θέμα την κατάθλιψη «Από το σκοτάδι στο φως».
Βασισμένη στην ταινία μικρού μήκους «Άραγε πόσο ζεις;» που προσπαθεί να παρουσιάσει την ζωή μιας τριανταπεντάχρονης γυναίκας η οποία έχοντας φαινομενικά την ζωή της σε τάξη, κάτι την προβληματίζει. Κάνοντας την να αναρωτιέται για το αν ζει πραγματικά την ζωή της ή απλώς υπάρχει, της σκηνοθέτριας Μαρίας Ειρήνης Τζήκα.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης η Ζωή Χατζηκυριάκου, Ψυχολόγος γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης-Ψυχιατρικού τομέα, θα παρουσιάσει τα ζητήματα: Τι είναι η κατάθλιψη; Πως μπορούμε να την διαχειριστούμε ή και να την αντιμετωπίσουμε; Είναι η τέχνη τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης;
Συμμετέχουν οι φωτογράφοι:
Δήμου Αθανάσιος, Ελένη Ποπκιώση, Κατσαβού Ευγενία, Λίβας Δημήτρης, Μακρίδης Σταύρος, Μένη Σεϊρίδου, Ντόρα Ελένη, Τζήκα Μαίρη, Φτάρας Παναγιώτης.

Διάρκεια: 17 - 23 Ιουνίου 2024.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 18:30 - 21:30.
Συντονισμός εκδήλωσης: Τάνια Μήλιου.
Επιμέλεια αφίσας: Παναγιώτης Φτάρας.
Είσοδος ελεύθερη.