24.6.24

ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με χορούς και τραγούδια έκλεισε ο κύκλος των ¨Εαρινών Ημερών Μουσών 2024¨, γιορτάζοντας με τη Μουσικοχορευτική εκδήλωση των τμημάτων της Παιδικής Χορωδίας, του Χορευτικού και της Χορωδίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.Εφέτος, τιμώντας τα 70 χρόνια της Εστίας, πργματοποίηθηκε πλήθος εκδηλώσεων με πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη ντόπιων καλλιτεχνών και την προώθηση του πολιτισμού και των τεχνών, δημιουργώντας παράλληλα μέσα στην πόλη μας μια πολιτιστική δυναμική αντάξια των μεγάλων αστικών πόλεων.
Για περίπου τρεις μήνες, από τις 21 Μαρτίου έως 16 Ιουνίου έπνεε στον τόπο μας ένας πολιτιστικός άνεμος που αγκάλιασε όλες τις εκφάνσεις-έκφρασηςτης τέχνης (μουσική, χορό, λογοτεχνία, αφιερώματα, εικαστικά, θέατρο, κινηματογράφο, επιστήμη, κοινωνικά θέματα κ.α.).

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Μ. θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την πολύτιμη αρωγή αλλά και την υλική και ηθική στήριξη, στο Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.Γεώργιο, στο Δημάρχο Κατερίνης κ.Ιωάννη Ντούμο με υπεύθυνη την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Ελίνα Διαμαντοπούλου και στην Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής ενότητας Πιερίας, κ.Σοφία Μαυρίδου.

Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς :
*τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.) για την ευγενική χορηγία τους. Είναι κοντά μας σε κάθε εκδήλωση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους!
*Όλους τους χορηγούς, συμπολίτες μας, που με διάθεση ψυχής στήριξαν οικονομικά τις "Εαρινές Ημέρες Μουσών 2024".
*Όλους όσους συμμετείχαν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεων-δράσεων του συλλόγου μας
*Και βέβαια όλους εσάς που, σε μια εποχή ολοένα και περισσότερο προσκολλημένη στον υλικό πολιτισμό,με την αγάπη σας και την παρουσία σας στηρίζετε αυτές τις εκδηλώσεις,τις εκδηλώσεις που τροφοδοτούν το καλλιτεχνικό πνεύμα και καλλιεργούν συνθήκες ψυχαγωγίας για τους δημότες και τους επισκέπτες!


Καλή αντάμωση στην Αρχαία Πύδνα ,στη φετινή αυγουστιάτικη συναυλία κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι.


Το Διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Μ.