25.6.24

Το ΚΕΠ Δ. Κατερίνης, 2ο σε παραγωγικότητα, πανελλαδικά!

Δεύτερο, πανελλαδικά, σε παραγωγικότητα αναδείχθηκε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Δήμου Κατερίνης, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών για το πρώτο πεντάμηνο του έτους 2024.

Συγκεκριμένα, το ΚΕΠ Κατερίνης (0253) που μέχρι σήμερα στεγάζεται σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 51 και το οποίο αναμένεται, σύντομα, να μετεγκατασταθεί σε ισόγειους χώρους του Δημαρχείου Κατερίνης και της Αντιπεριφέρειας, ικανοποίησε, κατά το διάστημα Ιανουαρίου - Μαΐου, 25.882 αιτήσεις, εξυπηρετώντας περίπου 15.000 δημότες.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος: «Εργαζόμαστε καθημερινά με τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου μας, για την ταχεία εξυπηρέτηση των πολιτών. Παράλληλα, από την αρχή αυτής της χρονιάς, διανύσαμε και ένα σημαντικό ακόμη βήμα, προωθώντας τις διαδικασίες για μετεγκατάσταση του ΚΕΠ Κατερίνης στο ισόγειο του Δημαρχείου και στο ισόγειο της Αντιπεριφέρειας. Αυτό ήταν ένα επιτακτικό αίτημα των δημοτών μας, καθώς και προεκλογική μας δέσμευση. Έτσι, δεδομένου ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης των δύο χώρων για τα ΚΕΠ, πολύ σύντομα οι δημότες μας θα έχουν αμεσότερη πλέον πρόσβαση στα ΚΕΠ, ενώ οι υπάλληλοί μας θα εργάζονται σε ένα ακόμη καλύτερο περιβάλλον».
    


Ποιοτικά παραγωγικό έργο

«Τα στοιχεία αυτά του Υπουργείου Εσωτερικών, αποτυπώνουν και επιβραβεύουν το αποτελεσματικό έργο που υλοποιείται στο ΚΕΠ. Πρόκειται για έργο εξόχως ικανοποιητικό και ποιοτικά παραγωγικό, δεδομένου ότι οι 11 υπάλληλοι του ΚΕΠ, έχοντας υπό την αρμοδιότητά τους 1002 διοικητικές διαδικασίες ποικίλου περιεχομένου, φροντίζουν καθημερινά για την εξυπηρέτηση των πολιτών» διευκρινίζει από την πλευρά του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δ.Κατερίνης, Ανέστης Μυστρίδης, ο οποίος σήμερα μετέβη στα ΚΕΠ και μετέφερε στους εργαζόμενους τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου, Ι. Ντούμου, για το αποδοτικό έργο που επιτελούν προς όφελος των πολιτών.