29.6.24

Κατερίνα Δαλάκα: Η «βασίλισσα» του «Survivor» – Το απίστευτο ποσό που συγκέντρωσε από τις 4 συμμετοχές της

«Δεν ξαναπάω ποτέ», είπε το βράδυ του μεγάλου τελικού του «Survivor 2024» η Κατερίνα Δαλάκα για το ριάλιτι επιβίωσης, με τους περισσότερους fans να μην μπορούν να το πιστέψουν, καθώς η αθλήτρια στίβου έχει ήδη συμμετάσχει 4 φορές στο ριάλιτι, όπου μάλιστα τη μία από αυτές ήταν η νικήτρια του «Survivor», το 2019.

Αν ο Ντάνος (Γιώργος Αγγελόπουλος) είναι ο μύθος του «Survivor», ο Σάκης Κατσούλης ο καλύτερος αγωνιστικά και 2 φορές νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, η Κατερίνα Δαλάκα είναι χωρίς αμφιβολία η μοναδική γυναίκα που έβαλε τη σφραγίδα της στο παιχνίδι.

Η Κατερίνα Δαλάκα τερμάτισε στην τρίτη θέση του φετινού «Survivor», με τον Ντάνιελ Νούρκα να κατακτά την πρώτη θέση και να κερδίζει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

«Είμαι πολύ συγκινημένη και χαίρομαι που κλείνει η ιστορία του “Survivor” για μένα. Ευχαριστώ για όλα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα με τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, να τονίζει στους τηλεθεατές κάτι το οποίο γνωρίζουν όλοι: ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει βάλει τη σφραγίδα της στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης.

Το απίστευτο ποσό που συγκέντρωσε από τις 4 συμμετοχές της 


για τη συνέχεια πατήστε εδώ:    https://www.newsbeast.gr