3.6.24

Ο Κασσελάκης παρουσίασε από Θεσσαλονίκη το «πόθεν έσχες» του. Δείτε το Πόθεν Έσχες

Το Πόθεν Έσχες του για το έτος 2023 έδωσε στη δημοσιότητα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να πράξει το ίδιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία παρουσίασε ο κ. Κασσελάκης, συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο δυο εταιρειών. «Βλέπετε να έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες. Η μία από αυτές, η αλλοδαπή, μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν μου επιτρέπει να κατέχω αλλοδαπή εταιρεία ο ελληνικός νόμος», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

«Τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και εμένα και τον Τάιλερ. Το λέω για τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου που ετοιμάζονται να τον χτυπήσουν. Δεν πολιτεύεται. Δεν σας φταίει σε τίποτα. Εδώ χτυπήστε! Εδώ, εμένα», πρόσθεσε.

Τόνισε ακόμη ότι υπάρχει συγκριτικός πίνακας με τα οικονομικά στοιχεία του ίδιου και του πρωθυπουργού από το 2021 και υπογράμμισε με νόημα πως «από τότε και μέχρι σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα… αγνοείται».