Γιατί οι γεύσεις πού έχεις από παιδί δεν ξεχνιούνται...Το χοιρινό πρασοσέλινο είναι ένα υπέροχο παραδοσιακό φαγητό από τα παλιά, που λειτουργεί τέλεια και με τα σημερινά γαστρονομικά κριτήρια. Απ’ τις συνταγές που νιώθεις τη σοφία της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας..
Σωτάρουμε καλά το κρέας αλατισμένο μέσα σε ένα τηγάνι. Οταν πάρει χρώμα το αφήνουμε στην άκρη.Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε λίγο λάδι το κρεμμύδι τα πράσα κομμένα σε χοντρές ροδέλες και τα αφήνουμε να μαλακώσουν καλά.Μεταφέρουμε μέσα στην κατσαρόλα το κρέας και προσθέτουμε δύο ποτήρια ζωμό Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και κουρκουμά (προαιρετικά) .