23.8.24

BLE...Βeach Canteen-Bar by ETERON. Το καλοκαίρι συνεχίζεται !!! ΠΑΜΕ BLE στην Παραλία Κατερίνης....! ΦΩΤΟ

 

Στο πιο όμορφο σημείο της ακτής της Παραλίας Κατερίνης, το BLE...Βeach Canteen-Bar by ETERON έβαλε χρώμα στο καλοκαίρι!
Η πρόταση για φέτος το καλοκαίρι 2024, λέγεται BLE...Βeach Canteen-Bar με την υπογραφή της 30χρονης εμπειρίας στην ψυχαγωγία του γνωστού ΕTERON café της Κατερίνης.

Ο Γιάννης Καραβίδας, προσφέρει  στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης, ολόκληρο το καλοκαίρι, πάνω στο κύμα με την καλύτερη ομάδα!!!

Χαλαρές στιγμές, coctails, γρήγορο σέρβις, χαμόγελα και φιλική εξυπηρέτηση, άψογη επικοινωνία με τον κόσμο  από το χαμογελαστο προσωπικό: την Ιφιγένεια Γουλοπούλου, την Εύα, τη Μαρία, τη Μαριλένα και τον Βικέντιο!

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ως αργά το βράδυ μπορείτε να γευτείτε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ, σνακς, φρέσκους χυμούς, δροσιστικά signature cocktails, παγωμένες μπύρες, και εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες αλλά και Barbeque εκπλήξεις, με την ομάδα που ας υποδέχεται !
Πάντα με επιλεγμένες μουσικές, για αποδράσεις για όλα τα γούστα!

Οι ξαπλώστρες διατίθενται δωρεάν με την οποιαδήποτε παραγγελία σας, από την ανατολή του ηλίου μπροστά στο κύμα, μέχρι τη δύση!

Ταξιδέψτε στο απέραντο ΜΠΛΕ στην Παραλία Κατερίνης, για ξένοιαστες και όμορφες στιγμές..!
Μια όαση στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία Ακτή... στο φετινό  meeting point της Παραλίας Κατερίνης!

Βάλτε πολύ BLE στη ζωή σας!

BLE...Βeach Canteen-Bar, στην Παραλία Κατερίνης πάνω στην άμμο, προς την Κατερινόσκαλα το πρώτο μετά το λιμάνι αριστερά …στη διασταύρωση της ATLANDIDA