5.7.22

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο "Ματωμένος γάμος" στη σκιά του Ολύμπου. Αποκλειστικές φωτογραφίες

Fοτο:Ιnstagram
Για τις γυναίκες θεατές που βρέθηκαν στο αρχαίο θέατρο του Δίου ο χρόνος αναμονής για την παράσταση κύλησε σαν ...νερό. Ο λόγος; Η παρουσία του γόη της  ελληνικής show biz που τράβηξε τα βλέμματά τους! 
Την παράσταση "Ματωμένος γάμος" στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου, παρακολούθησε την Κυριακή στο αρχαίο Θέατρο Δίου ο ηθοποιός και μοντέλο και πρώην Survivor Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος καθώς φαίνεται αυτό το καλοκαίρι του επέλεξε την όμορφη Πιερία και το αγαπημένο Luxurious Sea Side Bar & Restaurant on the Olympus Riviera.
 


Ο Γιάννης Σπαλιάρας προσήλθε στο αρχαίο θέατρο αρκετά νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης, συνοδευόμενος από αιθέρια ύπαρξη. Με νέο look,  κοντό μαλλί, φωτογραφήθηκε -μόνος του- με φόντο τη σκηνή του θεάτρου και τα σκηνικά της παράστασης και κατόπιν παρακολούθησε με προσήλωση το εξαιρετικό έργο του Φεδερίκου Γκαρθία Λόρκα.
Μόνο του, τον φωτογραφήσαμε κι εμείς σεβόμενοι την ...επιλογή του.
Καλό το "αποκλειστικό" αλλά ποτέ το OlymposVoice.blogspot.com δεν ξεπερνά ...κόκκινες γραμμές ούτε κάνει κουτσομπολιό
(Ομερτά!! Το κρατάμε για εμάς!!!).

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, στο τέλος, σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε θερμά κι επίμονα, επιβραβεύοντας τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης...!






Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε και να χειροκροτήσουμε με τη σειρά μας είναι ότι επέλεξε για την Κυριακάτικη ψυχαγωγία του -έξοδο με τη συνοδό του, μια θεατρική παράσταση, σεμνά και ταπεινά, και μάλιστα ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας θεατρικής  εργογραφίας.

Γιάννη Σπαλιάρα, 
ευχαριστούμε που επιλέγεις 
ΠΙΕΡΙΑ, 
ΟΛΥΜΠΟ και
 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ.