7.10.24

Αγγελούδης για Μπρυκνέρ: Σημείο αναφοράς η συζήτηση μαζί του - Τα Δημήτρια πυλώνας σύγχρονου πολιτισμού

«Οι ιδέες του και οι προβληματισμοί του αποτελούν πηγή έμπνευσης, πολύτιμη τροφή για σκέψη και οδηγός για μια Ευρώπη αλλά και έναν ολόκληρο κόσμο που αλλάζει ραγδαία», σημείωσε για την παρουσία του Γάλλου διανοούμενου στην πόλη ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την παρουσία στη Θεσσαλονίκη του μεγάλου Γάλλου διανοούμενου Πασκάλ Μπρυκνέρ στο πλαίσιο των 59ων Δημητρίων εμφανίζεται ο δήμαρχος της πόλης Στέλιος Αγγελούδης.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Αγγελούδης, «η ανοιχτή συζήτηση με τον κορυφαίο Γάλλο διανοούμενο, συγγραφέα και φιλόσοφο Πασκάλ Μπρυκνέρ το απόγευμα του Σαββάτου στο Ολύμπιον ήταν φωτεινό σημείο αναφοράς για τα 59α Δημήτρια.
Οι ιδέες του και οι προβληματισμοί του αποτελούν πηγή έμπνευσης, πολύτιμη τροφή για σκέψη και οδηγός για μια Ευρώπη αλλά και έναν ολόκληρο κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Ευχαριστώ το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη για την πολύτιμη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης που τιμά την πόλη μας και επιβεβαιώνει την πρόθεση όλων μας να εργαστούμε ώστε να καταξιωθεί σε πυλώνα σύγχρονου Πολιτισμού με διεθνές αποτύπωμα».