10.5.24

Κατερίνη(Katerini)– Kragujevac, Open Roads- Street food, events και Πολιτισμός -ΦΩΤΟ

Δυο πόλεις, δυο λαοί γινόμαστε μία ψυχή 10-13 Μαΐου στη μεγάλη πολυθεματική γιορτή που διοργανώνει, με αφορμή την αδελφοποίηση της Κατερίνης με τη σέρβικη πόλη του Κραγκούγιεβατς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Τουρισμού με την υποστήριξη της Polis Δημοτικά Πάρκινγκ Α.Ε. στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.
Trade Show
Gastronomy Experience- Street Food
Kids Activity
Culture Events, Εικαστικά Δρώμενα με τη συμμετοχή Σέρβων καλλιτεχνών και της ομάδας Εικαστικών ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ
#openroadstokragujevac#katerini
Ωράριο λειτουργίας 11:00-23:00
Οι στενοί δεσμοί φιλίας των δύο λαών και ειδικότερα των δύο πόλεων κρατάει χρόνια, καθώς οι Σέρβοι γείτονες μας δεκαετίες είχαν και έχουν τουριστικό προορισμό τις ακτές της Πιερίας και του δήμου Κατερίνης...Κάτοικοι από το Κραγκούγιεβατς, είανι συχνοί επισκέπτες της Παραλίας, ενώ κάποιοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο νομό μας. Η "αδελφοποίηση" Κατερίνης -Κραγκούγιεβατς, αναμένεται να συσφίξει ακόμη περισσότερο αυτούς τους δεσμούς φιλίας και σε τομείς όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, το εμπόριο...
Η καρδιά της Κατερίνης χτυπάει στο πανέμορφο "Πάρκο των χρωμάτων" προσφέροντας πολλές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες !
Ξεχωριστή θέση έχουν τα Culture Events, τα Εικαστικά Δρώμενα με τη συμμετοχή Σέρβων καλλιτεχνών και της γνωστής πολυπληθούς ομάδας εικαστικών ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ (στην οποία συμμετέχουν και πολλοί Πιεριείς καλλιτέχνες), που θα εκθέσουν τα έργα τους στο σιντριβάνι του Πάρκου μαζί με ένα ZASTAVA σημείο αναφοράς του εργοστασίου αυτοκινήτων στη Σέρβικη πόλη . Αξίζει να επισκεφθείτε το φεστιβάλ, στη διάρκεια της ημέρας κάθε μέρα για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας. 





  
Οι εικαστικοί της ομάδας ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ